HTC S710 Vox: Nadějný smartphone

Navíc za výbornou cenu


Dnes je to přesně dva roky, co mám svůj telefon. Nemám zatím akutní potřebu jej vyměnit za nový, ale pokud bych měl chuť na změnu, o kandidátovi bych věděl. Před pár dny se u nás začal prodávat smartphone HTC S710 Vox využívající nový operační systém Windows Mobile 6.0. Telefon nabízí kromě klasické numerické klávesnice také výsuvnou QWERTY klávesnici. Zaujal mě i 2,4″ displej s rozlišením 240×320 bodů (bohužel však není dotykový), pro komunikaci s okolím nechybí samozřejmě Bluetooth či WiFi. To vše za cenu kolem devíti tisíc korun.

Marná sláva, éra PDA definitivně skončila.

HTC S710 Vox

9 thoughts on “HTC S710 Vox: Nadějný smartphone

  1. čistě technickáKontrolní otázka Laco:“proč myslíš, že je to lepší než PDA?…a proč by měla končit jeho éra?“ Nejsem žádný odborník, ale mám pocit, že v tom PDA je mnohem víc možností za stejný peníze.
    Tím tedy nechci říct, že to musí být špatný telefon.

  2. to TomikSvé PDA používám denně jako diář (synchronizace s Outlookem), nárazově pro přístup k e-mailu či netu, občas jako navigaci. Kdybych si koupil tento smartphone, PDA bych využil jen pro navigaci. Proto si dovolím tvrdit, že PDA možná nezemřela, ale rozhodně začal jejich přerod v chytré telefony.

  3. Laco, zalezi na potrebach, mne napr. vadi velky telefon 🙂 a radsej mam masinky dve. Zrejme sa to az do cias schopnych UMPC nezmeni. Aj moje potreby sa menia a momentalne nepotrebujem masinu velkosti PDA ale ani velkosti notebooku pretoze to chcem pouzivat hlavne doma 🙂

    Skor konvergujem k tomu, ze budem mat vsetky tri zariadenia, mobil, PDA aj UMPC 😉

  4. Obmena co 2 rokySranda, pred cca 2 roky jsem si koupil Nokii 3230, ty ses me cosi na ni ptal a pak sis ji koupil. Ja ted uz asi mesic posilhavam po nejakem smartfounu s Woknama, poslednim tipem je Asus P535. Ja teda narozdil od tebe trvam na dotykovem displayi a nechci HW klavesnici kvuli rozmerum.

    BTW jeste je dobry HTC Trinity, kteremu oficialni FW update aktivuje GPSku.

  5. skepseNo bez dotykového displeje je to třeba pro navigaci téměř nepoužitelné, škoda…

  6. to LacoTaky jsem nad nim uvazoval, ale v recenzi psali, ze numericka klavesnice je prakticky zbytecna, ze ji recenzent vpodstate nepouzil. Takze mi to prijde jako zbytecne zvetsovani rozmeru. Mam taky pocit, ze p525 nema GPSku.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *