První příspěvek z terénu

Laco sedí v hospodě,podařilo se mu sespárovat PDA s modrozubým telefonem a píše svůj první spot mimo PC.

Vzkaz pro =M=: piju Stellu Artois a těším se na tuňákovou pizzu.

7 thoughts on “První příspěvek z terénu

  1. Úchyle! 🙂 Ještě jsi měl napsat, s kým v tý hospodě jsi, abych věděl, kdo má radost z toho, že si tam datluješ. 🙂

    To mám vůbec nejradši. Když jdu do hospody s Webským, tahá svoje mobily a pdačka a internetuje a ukazuje mi jejich vychytávky. Když jsem teď asi po půl roce konečně opelatil návštěvu PaWoUkovi, tak mi v hospodě u druhého piva hlásil, že SuE je online.

    Verbež jedna přikonektěná!

    (Přijel bych spíš na nějaký místní pivní speciality, nadnárodního piva máme v Praze dost.)

  2. máš pravdu =M=Jasně že je to úchylárna. Byl to první a zároveň poslední příspěvek tohoto druhu. Ale snaž se pochopit kluka z malýho města, který si na starý kolena pořídí takovouhle hračku a je pos*anej z toho, co to umožňuje.

    ad pivo: nedělej si iluze, že se na Severu dočkáš nějakejch specialit. Ještě tak možná v Ústí bys narazil na Zlatopramen či Březňáka, ale v Mostě nebo v Chomutově frčí Gambrinus a Staropramen, potažmo Stella nebo Hoegarden. A jak dneska řekl Bali, důchodci tu ještě pijou Bráník.

  3. Buď v klidu, já si taky otvírám notebook hned, jak vlak vyjede z nádraží. 🙂

    Myslel jsem, že kolem Žatce by mohly bejt nějaký malý pivovary…

  4. on-line v hospoděJá byl v hospodě či spíše restaurantu (v hospodě nečepují Stellu Artois) ten třetí bez toho mobilu či PDA a navíc jsem dělal řidiče. A než se podařilo spojení, silně jsem se nudil u sklenice nealka. Jelikož jsme byli pouze pánská společnost, mohu konstatovat, že já byl jedinej celej večer off-line.

    P.S. Tady na severozápadě veškeré malé pivovary zlikvidovala nadnárodní konkurence (není čeho litovat, protože stejně vařily samo*ery)

  5. offlineJeště si Bali zapomněl dodat, že si taky jako jediný byl zády ke zbytku pizzerie (nebyla to hospoda a ani restaurant), takže si nemohl vidět, kolik zajímavých objektů se ten večer nabízelo k připojení.

    Léto budiž pochváleno…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *