Slováci vyhledávají sex častěji než Češi

Alespoň tedy na internetuPortál Centrum.cz zveřejnil žebříček nejvyhledávanějších slov za měsíc červenec. A vůbec poprvé bylo zveřejněno i pořadí těchto slov na sesterském Centrum.sk. Zatímco Češi nejvíce hledají „hry“, Slováky zajímá „práce“.

„Sex“ je v pořadí zájmu Čechů až na osmém místě, kromě již zmíněných her jej předstihly výrazy „práce“, „Praha“, „Ubytování“, „dovolená“, „Chorvatsko“ a „last minute“. Slováci před sexem ještě upřednostňují výrazy „mapa“, „Bratislava“, „brigády“ a „SMS“.

A ještě jeden rozdíl lze na základě žebříčku nejvyhledávanějších slov vysledovat mezi českými a slovenskými uživateli internetu. Češi mají v žebříčku na předních místech zastoupeny výrazy „ubytování“, „jízdní řády“ nebo „hotel“. Pravděpodobně tak častěji než Slováci berou režii dovolené do vlastních rukou.

Těším se na příští měsíční výsledky, které jistě zavdají příčinu k dalším spekulacím nad odlišnostmi obou národů.

4 thoughts on “Slováci vyhledávají sex častěji než Češi

  1. Slováci versus Češi ve věci sexuNo, myslím, že je těžko hodnotit mentalitu na základě několika slov, dokonce oblíbených ne v běžné řeči, ale při hledání na netu. Hledat na netu sex může také znamenat, že ho máme méně v ložnici, a dle dalšího upřesnění také, že máme víc komplexů, nebo jsme větší prasata… A zajímat se při plánování dovolené o ubytování, hotely a last minute víc než o mapy bych vysvětlila třeba i tak, že Češi jsou větší držgrešle…
    Ale zajímavé to je. Uvidíme, jestli třeba v zimě nebude sex na přednějších místech (bude ho možná méně v praxi)nebo jestli zaboduje třeba Ježíšek.

  2. Adresy Top ListuJe to dosť zaujímavé porovnávanie. :o) Avšak rád by som si ho pozrel, ale nenašiel som nikde na stránke cendtrum.sk žiaden link na tento top list. Mohli by ste ho, prosím, uviesť?

  3. Tenhle titulek mě taky napadl, 🙂 ale pak jsem si řekl, že Češi si na dovolené taky nějaký užijou, a na komentování té tiskovky jsem se vykašlal. :-))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *