Seberte Nově i fotbal

Proč?Není to tak dlouho, co jsem bědoval nad žalostným komentováním Václava Titelbacha. Nevím sice, jak se jmenoval novácký komentátor mluvící do dnešního zápasu Nizozemsko – Česko, ale také to rozhodně nebyl člověk na svém místě. Je jasné, že naší porážku by neodvrátila ani partička z ČT, ale proč má divák trpět ještě i kvůli výkonům komentátora, který měl minimálně tolik hluchých míst, jako naše reprezentace.

A nakonec mě dopálil více než ten německý sudí, který neodpískal penaltu po jasném faulu na Baroše. Při opakovaném záběru totiž komentátor Novy suše konstatoval, že se Baroš na rozhodčího zlobí zbytečně, neboť nizozemský obránce míč netečoval a roh se tedy kopat neměl…

I přes porážku však věřím, že za dva roky se za kopečky vypravím.

4 thoughts on “Seberte Nově i fotbal

  1. Něco podobného jsem chtěl taky napsat, ale už se stalo zde. Mám dvojku na zádech a doufám, že se reprezentační fotbal na dvojku vrátí. Jinak je to bě děs, tragédie k uzoufání. Ještě tak možná rada – zkusit pustit k obrazu rádio:-)

  2. Pridavam se ke kritice a jako navdavek bych panum z novy pridal par kopancu za to, kde umistili ruchove mikrofony. Pripadal jsem si jak v konferencni mistnosti. Nova a sport = bes a bida 🙁

  3. TitelmozartSouhlas, souhlas, teda co ty "sporťáci" vyvádí s přenosy, resp. komentářem, komerčně zajímavých sportovních událostí.. Peklo budiž ráj na zemi. "Zakázané uvolnění, přes všechny čáry, "ajsink" ", pana Titelbacha, resp. Titelmozarta hovoří za vše.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *