Vyhráli jsme MY nebo vyhráli ONI?

Tuto otázku řešit nemusím


Když se Češi dívají, jak česká reprezentace vítězí, mohou prohlásit: Vyhráli jsme! Horší je to na klubové úrovni. Také proto jsem kdysi založil vlastní fotbalový klub. O něco později jsem založil vlastní firmu, jejíž logo jsem nechal umístit na naše nové dresy, se kterými jsme nastoupili do další fotbalové sezóny.

Po víkendu tak mohu hrdě prohlásit: Prohráli jsme!

FC Debakl

FC Debakl

8 thoughts on “Vyhráli jsme MY nebo vyhráli ONI?

  1. PODEPSANÉ DRESY[1] Jirko, jména hráčů nad čísly jsme měli POUZE na první generaci dresů DeBaklu někdy před dvanácti lety. Ale praxe ukázala, že to nebyla úplně šťastná volba. Hráči totiž přicházejí a odcházejí, ale dresy zůstávají. V posledních letech je kádr DeBaklu sice poměrně stabilizovaný, ale pár hráčů se za dobu životnosti dresů (3-4 roky) přeci jen obmění.

    A další sponzoři? Díky GENERÁLNÍMU sponzorovi (viz logo na prsou) jsme VELMI bohatý klub. Hráči mají profesionální smlouvy, služební auta a dvakrát za rok létáme na soustředění do Karibiku.

  2. ad generální sponzor a špílmachřito Laco: je vidět, že generální sponzor má příliš vysoké výdělky.. to by měl Martin s Romanem zatrhnout..
    to Vankelt: vždyť ho měl Laco taky jen půjčenej.. lol

  3. 🙂No vidíš, Laco, a já myslela, že jich potřebuješ víc, abys je pak mohl házet opocený mezi davy fanynek 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *