8 thoughts on “První Klárčino veřejné vystoupení

  1. Bittner de LuciaLaco, pamatuju si na ten tvůj protaženej ksicht,když děcka dostaly flétny.I s Markétou jste mi v duchu poděkovali "…co s tím budeme jako dělat?"

    Dneska už víš (možná spíš začínáš tušit), že každý dítě touží na něco hrát. A to, že ty jsi tupá meduna, neznamená, že to dítě musí být nutně po tobě. Tohle video je toho jednoznačným důkazem a já mám z  Klárky radost. Hlavně po Klárce nechtěj, ať Ti kdy na kytaru hraje depešáky.

    PS:…a taky mám radost z té kvality obrazu. Doslova jsem čuměl jak husa do flašky 🙂

  2. PACO DE TOMIK[1] Jo, máš pravdu. Hele, já jako model T3000 jsem dětství neměl, takže tomu začínám rozumět až teď. A s DM se bát nemusíš, první, co si nechám od Klárky zahrát na přání budou Extreme! More Than Words. Znáš mě, vždycky jsem byl kýčař.

    Dík za pochvalu obrazu. Je to vlastně jedinej důvod, proč ta videa točím.

  3. 🙂Taťko, to bylo suprový! 🙂 Laco, ty tvoje děti zdědily jenom ty lepší geny :))))

  4. generační závist…Musím se přiznat, že dětem závidím. V první třídě maj už tisíce fotek a gogabajty videa. Až jednou Klárka zahraje v carnegie hall, budou média odkazovat na tohle video – takhle začínala…

    Až bude v jméno bittner zářit ve fotbalový reprezentaci, nikdo nezapomene přidat k článku link http://www.youtube.com…N89P3iHmk.

    Naše generace má pár černobílých fotek a sem tam video z let pozdějších http://www.youtube.com…i52YkrA…

  5. Díky, takhle jsme je ze sálu za těma notama vůbec neviděli. Čouhaly jim jenom nožičky :-), volby dopadly naštěstí dobře, stejně jako oni!
    Radost :-)))).

  6. FULL VERSION VE FULL HD[6] Katko, toto je verze pro veřejnost. Mám i plnou verzi včetně záznamu z odpolední zkoušky. Ale je to v HD rozlišení, nejde přehrávat na obyčejném DVD. Až se uvidíme, domluvíme si způsob, jak si předat plnou verzi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *