iDNES nositelem Řádu práce

Známý zpravodajský server v rudémDnes vpodvečer jsem poslouchal na Radiožurnálu debatu se Zdeňkem Škromachem a napadlo mě jediné — lidé mají velmi krátkou paměť. Škoda, že není možné náš reálný svět alespoň na jeden den naaranžovat tak, jak by asi vypadal, pokud by nebylo sametové revoluce.

Malou ukázku nabízí Rudý iDNES s obsahem poplatným vládnutí komunistů. Devadesát devět procent návštěvníků serveru by odsoudilo imperialistickou politiku Bílého domu v Iráku, XXI. sjezd ÚV KSČ by byl přenášen on-line a internetová reklama by nabízela webové pořadníky na barevné televize.

Jak by asi dnes vypadala naše země po téměř šedesátiletém vládnutí Komunistické strany Československa?

6 thoughts on “iDNES nositelem Řádu práce

  1. těžko říctJak by to tu vypadalo to nevím. Ale v každém případě je lepší to nevědět něž kdybychom v tom měli žít.

  2. nostalgieNení krásné si trošku zavzpomínat? Jsem rád, že mě bývalý režim zastihl jen částečně a tudíž se téhle stránce můžu jen zasmát. Pro ty, na nichž se dávné časy podepsaly nezvratně a krutě, zřejmě tahle stránka moc vtipná nebude.

  3. STOP PRIVATIVACIZáměrně jsem použil oblíbené slovo jednoho, kdysi známého politika. Ale toho nechme spát. 🙂
    Laco o privativaci jsem nic nezjistil ovšem nejlépe byc to vystihla hláška z jednoho sugestivního berlínského piece (picture made of spray) s kouzelníkem a bublinkou "Alles ist möglich" ..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *