Radiožurnál znovu zabodoval

Opět kouzlo nechtěného?Ani šéfredaktor Radiožurnálu Petr Honzejk mi už nevyvrátí názor, že hudební dramaturg veřejnoprávního rozhlasu se baví nasazováním písní dle tématu reportáží (viz Podprahová reklama na Radiožurnálu).

Dnes odpoledne totiž na výše uvedené stanici bezprostředně po reportáži o sexuálně zneužívaných dětech zazněla skladba, ve které Petra Janů zpívá: „Byl jsi mááá nečekanááá premiéééra“.

Znalci České sody mi potvrdí, že volba skladby mohla být ještě vhodnější. Místo písně Petry Janů měla přeci zaznít skladba Miroslava Černého Zatímco ty spíš.

8 thoughts on “Radiožurnál znovu zabodoval

  1. Bylo by to kouzlo nechtěného, … kdyby to nebylo tak hrozné téma !
    Souhlasím s Frederikem, nechutní je slabé slovo.

  2. NahodaSamozrejme ze je to jenom nahoda. To si takhle ve ctvrtek 2.12. po pul osme vecer drandim autem, v Radiozurnalu bezi prispevek o tenise a hadejte, jak pisnicka nasleduje? Vzpominas, jak tehda pred lety, zacaly litat RAKETY. Ale aspon se nekdo dobre bavi.

  3. Mas pravduRadiozurnal posloucham dost a parkrat se mi stalo, ze jsem si vsiml neceho podobneho, akorat jsem si vzdycky rekl: "To by si netroufli, to je nahoda."

    Zel si nevzpomenu konkretni pripady 🙁

  4. S hruzou si vzpominam na zpravodajstvi CRo1 Radiozurnalu 11.9.2001 ty zpravy o padajicich mrakodrapech prokladany naprosto prisernou muzikou to uz se nedalo ani oznacit za "tragikomicky".

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *