Králem internetových diskutérů je stále GTI

30.000 světelných let daleko od ostatních


Je až k neuvěření, že za pár týdnů to bude už šest let. Napsal jsem tehdy článek o tom, jak prestižní portál Auto.cz udělal nevídanou věc. Vybral padesát nejlepších komentářů od jednoho z diskutérů a věnoval jim samostatný článek, který redakce uvedla následujícím odstavcem:

K diskusím na Auto.cz patří stejně neodmyslitelně jako červená k Ferrari, kulatá světla k jeho vysněné 911 nebo kostkovaná sedadla ke Golfu GTI. Motoristickému světu dal slova jako Apoštol, Bertoňák nebo Passátní. Říká si GTI.

Od té doby začínám návštěvu magazínu Auto.cz výhradně na stránce www.auto.cz/user/gti shrnující poslední GTIho komentáře k článkům. Před pár dny se počet těchto komentářů přehoupl přes hranici třiceti tisíc. Obdivuhodné.

Slyšel jsem názor, že někteří lidé nechodí na tento blog kvůli mým textům, ale zajímají je především komentáře s nickem GTI. Nedivím se jim. Jsem na tom stejně.

Bravo GTI!

9 thoughts on “Králem internetových diskutérů je stále GTI

  1. RYCHLÝ ŠPUNTY…skutečnému životnímu řidiči, řidiči života GTI k přípitku ještě jednou ode mne! Souhlasím s Lacem. Počty i kvalita sedí. Teď jsem to tu ručně dopočítal, mám počárkovanej celej obejvák 😉

    30 tisíc palců nahoru!

  2. Čest práci, soudruhu Kojote!Nový nadějný komunista – morálně narušený bloger Kojot, můj ranní příspěvek k jeho poslednímu nenápaditému mimořádně užvaněnému nudnému plkání v článku o interupci před chvílí zbaběle vymazal. Proto zde tímto svěřuji zmíněný další objektivní poznatek o nevábnosti Kojotova charakteru, pro který je příznačná pokřivenost. Autorovi tohoto blogu se omlouvám za účelové využití jeho diskuzního prostoru /x/.
    x)Vážený Laco, titul Vašeho dnešního "článku – nečlánku" mne k tomu inicioval. Děkuji za pochopení.

  3. I TOBĚ ČEST, PŘÍTELI ODVAHOMůj názor na anonymy se táhne celým životem v relativně konstantním emotivním levlu: "Když na to nemáš, tak drž hubu."

  4. 30.001Geteího znám. Teda jako nic moc, ale co o něm vím natuty, to je, že strašně rád chodí na pokec k Lacovi, toho snad znáte všichni, ne?

    P.S. Jsem než datlující garážový amatér. Svět písma, svět psaní, svět myšlének, to všechno nasávám v dokonalém podání u tebe, Laco. A to je pravda.

  5. LEGIONÁŘ30 tisíc příspěvků… jeden by řekl, že to je dost. Já říkám, že to jsou jen 3% z milionu, tak hodně síly do dalšího šíření osvěty. Národ si to žádá. A potřebuje.

  6. Tomíkovi"Můj názor na anonymy se táhne celým životem v relativně konstantním emotivním levlu: "Když na to nemáš, tak drž hubu" /citace/." Dotaz: Proč se tím sám neřídíš anonyme "Tomíku"?

  7. IDOLeMě tu znají někteří, včetně majitele blogu, osobně. Když klikneš na odkaz, který tu ve své nerozvážnosti zanechávám, tak o mě víš úplně všechno i ty.

  8. nevím proč..ale za ty léta šmírování u Laca jsem nabyl dojmu, že GTI je místní (Chomutov a přilehlé galaxie). Mají-li tedy v Ostravě krom černého zlata (myšleno uhlí) také Rudu, bude zdejším ekvivalentem GTI? 😛

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *