Katastrofa v Asii

Jak vypadá Tsunami na českém webu?Píši pro Lupu článek o tom, jak se tuzemská internetová média svezla na vlně zájmu čtenářů o informace související s tragédií v Asii. Pídím se po tom, který zpravodajský server přináší nejkomplexnější informace, zda existují méně známé zdroje informací o této smutné události nebo kde jsou například k mání autentické videozáznamy z postižené oblasti.

Narazili jste na něco zajímavého? Je opravdu speciál iDNES tím nejlepším, co tuzemský web v tomto směru nabízí?

13 thoughts on “Katastrofa v Asii

  1. Nic ve zlym, ale jak tak sleduju vase spoty vy se rad stourate v nesmyslech co? 🙂 Leo

  2. Asie – home videoJá se dívám jenom na novinky.cz nebo jak se to jmenuje. Včera jsem viděl na čt1 pořad Reportéři ČT a ta brejlatá vdaná paní mi už leze krkem. Do teď mi není jasné, jak s takovým individuem někdo může udělat rozhovor natož pak pustit mezi lidi její "home video". Možná by si zasloužila Malinu.. Když mluvila o tom, že si musela málem "urvat" kus nohy aby se zachránila ze skřípnutých dveří, už jsem se musel začít smát. Ačkoli je celkově situace v Asii více než tragická 🙁 Chudák, ten ušláplej týpek, se kterým tam byla na svatební cestě.. To bych se radši utopil než mít tohle doma.
    Asi to sem nepatří.. ale dík, že jsem si mohl říct svůj názor k tomu.

  3. Darcovska SMSA nezapomen, ze 19 procent z toho dostane stat a se slovy "penize preci nemaji maslicku" si je necha. Tohle miluju 🙂

  4. Re: Dárcovská SMSTo už ADRA v úvodním textu nezmínila, i když na další stránce to je. Takže pro úplnost: "K tarifní ceně za Vaši SMS bude připočtena částka ve výši 30,- Kč + DPH, na pomoc obětem humanitární katastrofy v jihovýchodní Asii bude připsáno 27,- Kč."

  5. dan take poputujeNo co jsem dnes v novinach (HN) cetl, tak mluvci ministerstva financi rekl neco jako: "Samozrejme ze to nepujde… penize nemaji maslicku… to je na operatorech…"

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *