Nová verze Skype

Pár zajímavých vychytávekSkype, jeden z nejužitečnějších programů současnosti, používám již nějaký ten pátek. Dnes jsem se shodou okolností nachomýtl k jeho instalaci na kolegův počítač a nestačil jsem se divit. Přeci jen od doby, kdy jsem si doma i v práci nainstaloval verzi 1.0.0.29, urazil Skype kus cesty.

Přesvědčit se o tom můžete pohledem na historii změn a novinek. Kromě vylepšeného vzhledu (ála Windows XP) oceňuji na aktuální verzi (včera vydaná 1.1.0.73) možnost textového chatu až pro 50 lidí, přepracované rozhraní pro instant messaging, bližší informace (včetně fotografií) o osobách přímo na titulní stránce kontaktů nebo vyjížděcí okno s informacemi o změnách statusu lidí z adresáře.

4 thoughts on “Nová verze Skype

  1. Vyjížděcí okénkoNo taky mě to napadlo, že mě to časem bude **** (bude mi to nepříjemné). Z Tvé reakce vidím, že asi nebude jednoduché to vypnout…

  2. Heuréka!Už jsem na to přišel, Options -> záložka Advanced, bezva. Škoda, že to jako Miranda neumí nastavit pro každého uživatele zvlášť.

  3. Skype rulezzNo, sice skype používám občas jen s jedním člověkem, když řešíme školní úlohy, ale pochvaluju si ho. Ještě by bodlo mít nějaký USB headset, protože mi to nehezky koliduje se std. zvukama (hudba, etc) a USB telefon neni praktickej pro volání+práci.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *