Pochvala z Reflexu

Ego v tištěné podoběNebudu nic zastírat. Pět ze čtyř blogerů vám potvrdí, že svůj blog používají nejen jako prostor k prezentaci informací a názorů, ale také jako prostředek k posílení ega. Pokud blog tedy vůbec někdo pochválí. Mým stránkám se nedávno dostalo pochvaly dokonce v časopise Reflex, kde v článku Laco, Evelyn a další Miloš Čermák napsal toto:

Laco stále bloguje. Tak se jmenuje jeden velmi inspirativní český blog. A i když by z tohoto názvu mohl člověk nabýt dojmu, že Laco už bloguje z posledních sil a každou chvíli to pravděpodobně zabalí, tak opak je pravdou. Laco aneb Ladislav Bittner oslavil letos v únoru první blogonarozeniny. Byla to oslava nikoliv smutná: za první rok své existence napsal autor 319 příspěvků (tedy více než jeden zápis každý pracovní den) a čtenáři ho za tuto píli odměnili 100 tisíci návštěv. Není to vůbec špatný výsledek. Bittner je internetový publicista, který v minulých letech psal o zajímavých webových stránkách například na Lupu či na Novinky, živí se však poctivě neinternetově (jako spolumajitel projekční kanceláře). Lacův blog je nejen pro blogonauty zdrojem zajímavých webových tipů, ale i dobrých nápadů. Skoro bych řekl takový vzorový blog: je poctivě aktualizovaný a chytře psaný. Dokonce bez pravopisných chyb. A to v české blogosféře není zdaleka samozřejmost.

Co dodat? Sousedi snad teď konečně pochopí, proč jsem nechal upravit průčelí našeho domu (viz foto). Pamětní deska s výše uvedeným textem je již ve výrobě.

A mimochodem, V NEJLEPŠÍM SE MÁ PŘESTAT.

Vývěsní štít mého blogu

7 thoughts on “Pochvala z Reflexu

  1. 64bitový BittnerCo dodat. Gratuluji!!!

    Jen prosím nepropadej megalomanství. (Snad neprozradím velké tajemství, když čtenáře odkážu na etiketu Tebou chystaného alkoholického nápoje:
    http://members.aol.com/labelbuyer/bittnersspecialo.jpg

    I s tou autoškolou si to raději ještě rozmysli:
    http://www.fahrschule-bittner.com ???

    To bys taky brzy mohl skončit takhle:

    http://www.angelfire.com/ny5/mediamedusa/projects/gravestones/resources/Bittner.jpg

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *