Seznam je Super

Internet plný bulváruZatímco Centrum svůj revoluční freemail stále teprve testuje, Seznamu již nikdo prvenství v závodech o gigabajtovou schránku neodpáře. Když Centrum spustilo bulvární magazín Bleskově.cz, bylo osočeno z parazitování na Blesku. A Seznam? Chytře využil název zaniklé bulvární tiskoviny a dnes večer spustil magazín Super, na jehož obsahu se podílejí lidé z vydavatelství Stratosféra.

Asi nemá cenu porovnávat bulvární magazíny podle úrovně obsahu. O tu vlastně ani návštěvníkům příliš nejde. Lidé si chtějí prohlížet obrázky a bavit se. Obojího jim Super nabízí vrchovatě. Přidávat komentáře k článkům sice mohou jen uživatelé registrovaní na Seznamu, ale zato lze ke každému příspěvku přidat až tři fotografie.

Úžasné. Má ještě vůbec cenu učit děti číst a psát? Není jistě daleko doba, kdy budou vycházet články bez textu a diskutovat se bude také pouze prostřednictvím obrázků. Internetové prohlížeče pak konečně dostojí svému názvu. A Seznam jako vždy ukazuje cestu.

3 thoughts on “Seznam je Super

  1. Freemailové šílenstvíLaco, prvenství seznamu není žádné prvenství. Je to jen mediální bublina. Jakmile Seznam zjistil, že mu hoří za prdelí, upravil svůj freemail a zvětšil kapacitu. O tom to ale p5ece vůbec není!! Mánie okolo gmailu, který to celý odstartoval je hlavně o technologii.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *