Překvapení v lesoparku

Možná příjde i kouzelníkV sobotu proběhla v chomutovském zooparku oslava Dne Země. S rodinou jsem tedy vyrazil za zvířátky. Chtěl jsem pro čtenáře blogu pořídit exkluzivní foto přerostlých koziček, ale Halina Pawlovská nedorazila (letadlo z Hamburku s ní nevzlétlo). Křtiny tuleně tak nečekaně musela obstarat Květa Fialová. Také jsem nečekal, že uvidím takovou krávu.

Největší překvapení mě ale teprve čekalo. Jako malému klukovi se mi líbil humor Felixe Holzmana. Pochopitelně jsem tehdy také zaznamenal partnera v jeho scénkách Františka Budína. Dnes jedenaosmdesátiletý pán stále čile vystupuje jako bavič a kouzelník. Klobouk dolů.

František Budín

5 thoughts on “Překvapení v lesoparku

  1. Ty krávyOny ty krávy vůbec jsou skvělá věc, když se člověk na netu nudí… zkuste si vyhledat cow parade a to nejen v česku a určitě vás to nachvíli zabaví
    p.s. moje favoritka je kráva s nápisem levné kydy a pobavila mě "koule jako kráva"

  2. KrávyOny krávy už dorazily až do Chomutova ?:) Já jsem myslel, že je to jen místní (praźský) kolorit vidět krávy volně v ulicích.

  3. No, ted vim vseJe mi to lito, ale dnes vas mazu z bookmarks. 9 clanku z 10ti je opravdu hodne prazdnych a vlastne nic nesdelujicich. Urazka p. Kvety Fialove je jen dalsi z mnoha.

  4. Urážka?Jé, Miloši, dívejte se, kde jsou tečky, kde jsou čárky, pak poznáte, že to o té krávy byl vtipně češtinářsky položený dodatek, žádná urážka. Pobavily mě také ty přerostlé kozičky (už jsou v pzoo přeci jen na světě trochu déle) a Halina? Ta nepřišla už loni, ani letos…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *