Web Reflexu konečně v nové podobě

Reflex rychlostí BleskuPředchozí internetová podoba časopisu Reflex vzbuzovala rozporuplné reakce. Odborná internetová veřejnost sice byla nadšena originálností provedení, jenže moc použitelné to nebylo a většinového čtenáře netradiční aplikace musela prudit. Také já jsem raději stránky vždy přepínal do dokumentového režimu.

Nyní byla spuštěna nová verze stránek vznikající již bez Petra Staníčka, který z vydavatelství Ringier před časem odešel. Ringier kromě Reflexu a řady dalších časopisů vydává také bulvární Blesk, od jehož webu se nový web Reflexu na první pohled moc neliší. Což ale vůbec není na škodu. Podstatné je, že jsou články přehledně uspořádány a stránky se rychle zobrazují.

Web Reflexu zaslouží jedničku také proto, že zde postupem času najdete všechny články z tištěného magazínu. Narozdíl od časopisu Týden. Na druhou stranu ale právě to byl důvod, proč jsem si nakonec předplatil Týden a ne Reflex.

6 thoughts on “Web Reflexu konečně v nové podobě

  1. dík za upozornění, zkusím tam opatrně hodit oko.
    původní verze webu byla pěkná, ale pro modemisty a nás gprs trapáky k nepoužití, to bohužel pixy zřejmě nikdy nezkusil otestovat.
    tý jo! přes gprs se načetlo a funguje.

  2. no tak ted uz jen zbyva odhalit, jestli nahodou neni u tydeniku nejlepsi strategii ke ziskani predplatitelu mit co nejhorci web s minimem informaci 😉

  3. "Najdete všechny články"?Pokud to myslíte jako prézens popisující jejich zvyky a ne slib do budoucna, musím upozornit, že když nějaký konkrétní hledám, tak cca ve čtvrtině případů zjistím, že zrovna ten tam chybí.

    A co se designu týče… ten předchozí byl dost divný a přepínával jsem si ho na ten normálnější minimální, ale na všeobecnou decentnost jsem kvitoval s povděkem; tohle je naprosto šíleně bleskovsky řvavé.

  4. "Najdete"?!?!Právě jsem zjistil, že v rámci redesignu taky zpřeházeli archívním článkům identifikační čísla, takže staré odkazy vedou na http://www.reflex.cz/errmsg/errorNoNews.html s nápisem "Zpráva neexistuje" a vkusným title "Špatná zpráva".
    To je u mě prasárna, ale co já vím o použitelnosti?
    (Na barvy si začínám zvykat.)

  5. reflexvzhledem k tomu, že ma předplaceny oba časopisy (týden i reflex) tak jsem na jejich weby chodil jen vyjímečně. teď se to ale změní.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *