Bavič Titelbach

Několik zábavných hlášekLoni v září jsem se nachomýtl ke sportovnímu přenosu na Nově a hned jsem se musel rozohnit nad tragikomickým výkonem Václava Titelbacha. Od té doby jsem snad sport na Nově neviděl — sobotní přenosy z fotbalové ligy nesleduji a zápasy reprezentace vídám buď v hospodě nebo naživo, takže komentář mě míjí. Teď jsem zjistil, o kolik legrace jsem přišel. Naštěstí mnozí fandové Václava Titelbacha počínání svého nešťastného hrdiny pečlivě sledují a monitorují. Třeba Lemur píše seriál s názvem Úplnej kretén a dokonce zveřejnil článek z deníku Sport Titelbach jako Cvach popisující některé ze 147 chyb, které dnes již legendární komentátor Novy nasekal během reprezentačního zápasu Andorra — Česká republika.

Vybírám některé zvláště vypečené hlášky:

  • To byla první šance našeho týmu, dnes už druhá Lokvence
  • Je tu ideální fotbalové počasí, 19 stupňů, i když hodně fouká a je silný vítr
  • Jankulovski v 31. minutě vzal úvod zápasu do svých rukou
  • Lokvencova hlavička na jeden dotyk

Myslel jsem si, že už Titelbach na Nově nekomentuje. Ještě bych pochopil, pokud by ho nechali komentovat maximálně zápas Drnovice-Blšany nebo nějaký silvestrovský turnaj. Ale zápasy reprezentace?

5 thoughts on “Bavič Titelbach

  1. To nechtej…to by se zahravali rohy v hokeji a podobny veci. Ten clovek je proste uplne blbej, s tim se toho moc delat neda

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *