Palladium Praha

Jak bude vypadat jedno z největších komerčních center?Komerční komplex Palladium, který roste na náměstí Republiky v Praze 1, má být otevřen pro veřejnost až na podzim 2007. Již včera ale byly představeny webové stránky komerčního svatostánku, které jsou dílem společnosti Et netera. V první fázi se stránky zaměřují především na potenciální nájemce, v další fázi pak zejména na návštěvníky komplexu a širokou veřejnost. Interaktivní mapky odhalí rezervované i dosud volné plochy, počítačem tvořené studie interiérů a exteriérů a video vás provedou po budoucím objektu.

Více než samotný web mě však zaujaly právě vizualizace interiérů. Dokáže tohle váš AutoCAD?

Palladium Praha

4 thoughts on “Palladium Praha

  1. Od usmevaveho pana na hlavni strance Palladia jsem se dozvedel, ze podrobny markrtingovy puzkum ukazal, ze alespon kazdy 1.282 Cech si bude moci koupit v jejich Mega obchodaku kaficko a ubrousek na slintani. Ne aby si utrel poslintanou bradu, ale aby mohl prubezne umyvat vylohy, ktere zaslinta! I kdyz pravdou zustava, ze majitele urcitych energopro firem si budou moci dovolit kaficka dve a zbude jim na listky do IMAXu.

  2. málo nás, málo nás,pojd Palladium mezi nás, by si mohli zpívat různá nákupní centra, mega extra hypermarkety, kde se soustřeďuje v poslední době větší množství národa místo toho aby si vyšli do přírody. Ale aby jsem pořád jen nenadával.. Když čloěvk nemá v týdnu čas sehnat to co potřebuje, jsou tyto centra zárukou 100% úspěšnosti při "lovu senzací". Prostě tam seženete i v neděli cokoli a vo vo vo tom to je.

  3. Proč se mnozí tak rozčilujou……nad něčím, co neplatíme ze svých daní a nerozčilujou se (ti samí) nad tím, co ze svých daní platíme? Palladium vydim jako Užitečnou záležitost pro to konkrétní místo v Praze – naproti zahnívající Kotvě… a nikdo tam přece chodit nemusí, když nechce….. :O) A k tomu „slintání“ – například je tam obyčejnej Albert, kde jsou obyčejný sušenky a banány a pivo v basách…. :O) Fakt!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *