Nejlepší obchodník? Český Telecom!

Prodá i to, co je jinde zadarmoNic proti legálnímu stahování filmů z internetu. Naopak. Těším se, až si díky internetu budu moci procházku do půjčovny ušetřit. Loni v květnu spustil Český Telecom zábavní portál Starzone.cz nabízející stáhnutí filmů a hudby za poplatek. Po roce fungování službu využívá asi 10.000 stálých uživatelů a před několika týdny byla nabídka rozšířena o stovku nových filmů. Co si však ale myslet o tom, že za stažení skladby 1982 od skupiny Vypsaná fixa z webu Starzone.cz zaplatíte 30 Kč, když si z webu Freemusic.cz můžete stejnou skladbu zcela legálně stáhnout úplně zdarma.

4 thoughts on “Nejlepší obchodník? Český Telecom!

  1. Víš jak to je, ČT spoléhá na lidskou lenost a blbost. Že uživatel – stahovatel bude línej někde klikat a hledat a radši si to stáhne odněkud, kde je to všechno pěkně na hromádce. Njn, nevědomost není vůbec sladká!

  2. Trochu mi to připomíná loňskou akci ADSL na 14 dní zdarma. Během 14 nebyl ĆT schopný dodat ani modem a pokud si po skončení této "akce" službu neobědnal chtěl těch 14 zdarma zaplatit.

    A k Starzone.cz rád bych viděl kolik lidí si z něj stahuje právě filmy při 128kb/s :-).

  3. Jo"poznámka pro ty šťasnější touto zkušeností neobdařené":

    Při čtení smlouvy o dílo nezapomeňme na lupu v zadní kapse u kalhot, a na to že ta čára, tam dole není čára, ale text velikosti 3pix. Vytáhněme lupu, pozorně přečtěme, pohlédněme na obchodního zástupce nabízejícího onu službu, hořce se zasmějme a práskněme dveřmi.

    přeji příjemné jednání…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *