Už zase bijou děti

Nohavica a ParoubekZ neoficiálních stránek Jarka Nohavici si můžete stáhnout žhavou novinku Už zase bijou děti (MP3, 1 MB). Jarek i v této písni ukázal svojí geniální schopnost hezky poskládat slova, proč ale vymýšlet vymyšlené. Nic nového nepřinesla ani debata (MP3, 25 MB) Jiřího Paroubka a moderátora Radia 1 Jeronýma Janíčka. Jediné, co mohou mediální poradci předsedovi vlády vytknout, je jeho sdělení, že do dnešního dne o existenci Radia 1 neměl ani tušení. Což ale mnohé vysvětluje.

11 thoughts on “Už zase bijou děti

  1. tož já Radio 1znám a musím říct, že je to jedno z nejlepších.
    Rozhovor pana Paroubka s redaktorem jsem si důkladně poslechl celý. Jak pana premiéra včetně zbytku jeho nohlsedů upřímně nemám rád, tak v případě Cteku 05, za ním stojím v každém jeho slovu..
    Zákrok byl v některých případech minimálně přehnaný ale globálně vzato oprávněný.

  2. to BobV rozhovoru měl pan Paroubek převahu jen proto, že Jeroným Janíček je možná dobrý v intelektuálských dýcháncích Radia 1, ale proti pragmatickému politikovi v diskusi selhal. Stále si myslím, že zásah nebyl adekvátní možnému ohrožení (má pošlapaná tráva na cizích loukách vyšší hodnotu než desítky zraněných a stovky lidí uvíznutých v koloně na dálnici?). Prostě se pan Paroubek dávno před CzechTekem rozhodl, že tentokrát to těm "divným lidem" ukáže a získá u "slušných občanů" body za to, že jim umožnil "klid na práci". Chodit měla jen poděkování "pracovních kolektivů". Kdyby policie stejně zasahovala i proti mnohem závažnějším porušením zákona (hajlující náckové, fanoušci demolující vlaky apod.), neřeknu ani slovo. Takhle pro mě zůstává zásah na CzechTeku jen zbabělým pokusem o zisk několika procent voličské přízně.

  3. Paroubek: Vy byste byl šťastný, pane redaktore, kdybych já k vám přijel domů…
    Janíček: To bych nebyl šťastný, to říkám otevřeně

    Ten rozhovor, alespoň ta část kdy ani jeden z nich neslovíčkaří, je přehlídkou Paroubkovy vrcholné demagogie a mlžení. Nebýt citovaného "fóru" na konci, zvracel bych.

  4. jasněsouhlasim, že s těma náckama a ultras to je špatný ale neměl by jsi to asi hodnotit Laco celkově.. Myslím tím.. Pokud nezmastíme fašouny a ultras, necháme dělat bordel hordu smažek a mimojiné se bavit pár milovníků techna.
    Btw: Jen si nemyslím, že těch cca 300 tisíc škody na vrub družstevníka Zatloukala není pár kaček za pošlapanou trávu..
    To Agg: jo jo ten fór byl dost dobrej :-)) Já bych na něj taky zavolal stopadesátosmičku 🙂 I kdyby přijel bez soundsystémů..

  5. ŠkodyNěkde jsem četl, že louka po loňském CzechTeku se zelená jako nikdy předtím. A kolik myslíš Bobe, že z tý třísettisícový škody způsobili fíci, když si tam uspořádali předčasnýho Silvestra?

  6. zásahPokuď si dobře pamatuji loni český tisk naříkal, že policie zasáhla pozdě. Letos pro změnu zase moc brzy (resp. zbytečně). Přiznejme si to – je okurková sezóna a nebýt CzechTeku český novinář nemá co psát a český občan na co nadávat. A že se blíží volby, o to víc humbuku je kolem toho.

  7. RE: zásahJenže loni nebyl souhlas majitele tak jasný. Letos měli notářsky ověřenou nájemní smlouvu a nikdo jim doteď neřekl, proč nesmí na svůj pronajatý pozemek.

    Když cestou na svůj pozemek spácháš přestupek, není to důvod, abys ten svůj pozemek musel opustit.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *