Jak si vybrat notebook

Nový magazín nebo nový obchod?Nedávno se na internetu objevil web Laptopy.cz slibující pravidelné a čerstvé informace ze světa mobilní výpočetní techniky, jako jsou recenze notebooků a příslušenství, články o software, nových technologiích nebo bezpečnosti. Dnes bylo v rámci tohoto webu spuštěno diskusní fórum. Katalog notebooků na své naplnění stále čeká.

Web Laptopy.cz mě nepřesvědčil. I po pár týdnech provozu je obsah magazín chudý stejně jako nabídka v e-shopu. Kdybych si dnes vybíral notebook, zajdu se raději podívat na web Czech Computer, kde si v příslušné kategorii projdu žebříček nejprodávanějších přístrojů a proberu se několika desítkami diskusních příspěvků u jednolivých produktů. To je zatím nad všechny magazíny.

8 thoughts on “Jak si vybrat notebook

  1. Laptopy.czJelikož jsme server Laptopy.cz spustili teprve 1. září, myslím, že celkových 31 článků, které na webu máme, je za první týden provozu dostatečný počet.

    Náš E-Shop nechce nalákat uživatele stovkami položek k nákupu, nýbrž skvělými cenami, které jen tak jinde nenajdete. Je to malý specializovaný eshop..

    Myslím, že je naprosto nevhodné a neůměrné srovnávat náš web s webem Czech Computer.

    Vlastimil Zouhar – Admin Laptopy.cz

  2. Re: LaptopySpuštění webu jste sám datoval do června a některé články jsou z července. O srovnání Vašeho webu s e-shopem Czech Computer není nikde ani slovo, psal jsem jen o tom, kam bych si šel vybrat notebook.

  3. Re:LaptopyAno, některé články jsou z července, ale tou dobou byl web stále ve vývoji.

    Pokud se jedná o články, tak ty postupně přibývají a v dohledné době budeme přidávat minimálně jeden rozsáhlejší článek denně včetně exkluzivních recenzí.

    Pokud se jedná o e-shop: musím souhlasit s mým kolegou, náš obchod není obsáhlý, ale ceny, které nabízíme jsou v ČR unikátní a v dohledná době dorazí několik desítek nových notebooků z přímého dovozu za minimální ceny.

    Martin Janošík – Admin Laptopy.CZ

  4. no ze by ty ceny na laptopy.cz byly nejak "unikatni", to zas ne. staci zadat typy booku do googlu a omezit na CZ 🙂 ty samy booky prekupuje i treba importer.cz a dalsi…
    Compaq Presario R3206
    laptopy: 19990
    importer 19900
    dovozce.cz 18900

    HP Pavilion dv1170
    laptopy: 29990
    importer 28990

    a dalo by se pokracovat. sam ted totiz shanim dobry book, proto se v tom angazuju a hledam… kdyz dostanu stejne zbozi jinde za lepsi cenu, vyber je jasny, ale "skvělými cenami, které jen tak jinde nenajdete" mne web laptopy.cz neoslovil. btw myslim ze nejsem zadna socka, nejdu po nejlevnejsich, mam predvybrany IBM R52 za cca 32000 bez DPH.
    v mailu odmazat .nospam 🙂

  5. Re:Ceny budou sníženy na nejnižší úroveň (tzn.: budeme garantovat nejlepší maloobchodní ceny) během několika dní.

    Martin Janošík – Admin Laptopy.cz

  6. TESCO…. tak to si nejdřív sežeňte "pětku" do vozíku na toulky po naditých regálech společnosti TESCO 😉 … za hodinu budete v realitě.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *