Auto pro ženy

A pak že prý neexistujeOd jedné mé emancipované kamarádky jsem to jednou hodně schytal za vyslovení termínu auto pro ženy. Od té doby raději používám výrazy jako druhé auto do rodiny nebo auto do města. Teď se ale mohu s klidem vrátit k původně používanému termínu, protože se u nás před pár dny začal prodávat Peugeot 1007.

Mezi přednosti tohoto vozu patří barevný koncept výměnných dílů interiéru Caméléo, který umožňuje rychlou výměnu 18 dílů čalounění a částí přístrojové desky. Konkrétně jde o osm dílů potahů sedadel (uchyceno zipy), dva koberečky na palubní desce (suché zipy), čtyři kryty výstupů vzduchu, dvě čalouněné výplně dveří a dva kryty bočních odkládacích schránek v zadní části.

Tohle přeci kromě nenapravitelných tuningářů může ocenit opravdu snad jenom ženská.

4 thoughts on “Auto pro ženy

  1. Jen pro upřesněníDovolím si to upřesnit – druhé auto do "západní rodiny". Nebo "vůz pro ženy západní evropy". U nás je zvykem za tuhle cenu kupovat o2.

  2. Peuqeot 1007 jsem viděla asi před půl rokem ve vysílání Autosalonu na Primě, kde byl skutečně nybízen jako auto pro ženy. Tehdy se ještě nemluvilo o jeho cenové relaci… Ale nyní jak je vidět, pro většinu rodin, je jako "druhé auto" cenově nedostupné:( Ikdyž je to fešák

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *