Hana Hegerová a Dan Bárta

Laco opět něco prošvihlPo dlouhé době jsem si pustil hudbu z magnetofonové kazety. Před pár lety jsem si totiž z Českého rozhlasu nahrál jedinečný koncert Hany Hegerové, který proběhl v Bratislavě v říjnu 2001 u příležitosti sedmdesátých narozenin slavné šansoniérky. Celý koncert se nese v jazzovém duchu, což je především zásluhou doprovodných muzikantů Roberta Balzara, Petra Maláska, Františka Kopa a Zdeňka Fišera.

A proč jsem si tento koncert z ohrané kazety pustil právě dnes večer? Jako náplast na bolístku v podobě zjištění, že jsem se včas nedozvěděl o společném koncertu Hany Hegerové a Dana Bárty, který proběhne 17.10.2005 ve Státní opeře. Koncert je již vyprodán, a tak nezbývá než alespoň doufat, že někoho napadne zaznamenat jej na CD či dokonce na DVD.

0 thoughts on “Hana Hegerová a Dan Bárta

  1. VHSPokud se spokojíš s VHS kazetou, tak to tam sjedu. Na MINI DV nebo dokonce DVD kameru jsem si z havířkého platu ještě navydělal. Jó, a chceš to celý, nebo jenom HEGEROVOU?

  2. to LangustaTy a kamera? Dobře si vzpomínám, jak jsem tě poslal do letního kina v Jelení Goře natočit trojku Terminátora. Místo na Árnyho jsem se pak díval na Bolka a Lolka.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *