Vtipálci v diskusních fórech

A tuhle znáte?Diskusní fóra skýtají prostor pro různé vtipálky. Spolehlivě mě pobaví krátké, ale výstižné hlášky. Například když v diskusi pod článkem prestižního periodika vyjádří čtenář nesouhlas s autorem textu hláškou Ty už nehul! V diskusi internetového obchodu ale absurdní hlášky překvapí. Zkuste si představit, jak by to vypadalo, kdyby se níže uvedená „diskuse“ odehrála v kamenném obchodě.

Nebuď zvědavý

9 thoughts on “Vtipálci v diskusních fórech

  1. Pobaví? Mne ani tak ne, jelikož se dokážu vžít jak do role provozovatele (kterému podobné hovadiny akorát zbytečně zabírají místo v databázi) i diskutujícího (který se pro samé vtípky nemůže probojovat k hodnotným příspěvkům).

  2. to JirkaAle no tak, nebuď Jirko takovej suchar. Zabírání místa v databázi snad není v dnešní době už takovej problém a řešení druhého Tebou zmiňovaného problému dle mého názoru nabízí systém hodnocení kvality diskusních příspěvků ostatními čtenáři (viz třeba nové Novinky.cz).

  3. YESLACO, souhlas. Mnohdy nudné diskuse jsou okořeněny super hláškami. A to si piš, že já těch diskusí přečtu. Např. když sháním DF apod.. Škoda jen, že tvůj blog čte postupem času méně lidí než v počátcích. Asi je nabavilo bojovat s příspěvky typu "trpaslící ve Vejprtech" nebo "LACO není KAREL" (osobně si myslím, že máte dost společného – pohled, účes, tah na branku atd.). Závěrem: NEHUL a piš něco hodnotného …. budeme mít čisté databáze.

  4. to LangustaMůj blog čte opravdu méně čtenářů než dříve. Jednak odpadli zájemci o Ester Ládovou (kde je asi dnes těch šest tisícovek návštěvníků co sem dorazili během jednoho říjnového dne loňského roku) a druhak řada bývalých čtenářů přecenila své síly, a když zjistili, že na můj blog intelektuálně nestačí, odešli si číst něco lehčího — blogy jaderných fyziků, astronomické ročenky nebo Vergilia v originále.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *