Spolužáci.cz po dvaceti letech

Žije virtuálně vaše třída?Známá služba Spolužáci.cz dostala nový kabát. Díky tomu se prý raketově zvýšila její návštěvnost a řada tříd začala virtuálně žít. No nevím. Můj ročník z vysoké školy své stránky nemá vůbec, na stránky třídy ze střední občas někdo zabloudí a ve třídě ze základní školy se sám bojím.

Alespoň v posledním případě by se však věci mohly pohnout k lepšímu. Měli jsme totiž včera sraz ze základní školy po dvaceti letech. Na obligátní prohlídku rodinných alb sice nedošlo, ale drtivou většinu času se kromě vzpomínek na dění před dvaceti a více lety rozebíraly osudy přítomných i nepřítomných. Těžko říct, zda to bylo z nedostatku jiných témat nebo proto, že lidé proživší spolu podstatnou část dětství k sobě mají blízko. Osobně se kloním k druhé možnosti, a proto doufám, že i naše třída začne virtuálně žít. Ale vím jistě, že pokud k tomu dojde, nebude to zásluhou nové verze webu Spolužáci.cz.

0 thoughts on “Spolužáci.cz po dvaceti letech

  1. Nova verze spoluzaku je hruza, Lukačovič uz nevi co by vymyslel za hovadinu a jak by Seznam zviditelnil. Nucene registrace na seznam, aby clovek mohl vlezt na spoluzaky, mi nepripadaji fer. Zatim to pry docasne jeste jede se starymi loginy, ja si ale neplanuju delat schranku na seznamu jenom proto, abych mohl vlezt na spoluzaky. timto si Lukacovic zajistuje, aby mel Seznam nejvic useru, protoze je NUTI si zakladat schranky, i kdyz je vubec nepotrebuji.

  2. KŮŽELACO, jak hodnotíš ty vaše "starý stanový kůže". Dalo se, nebo jsi ztratil i ty poslední iluze?

  3. to LangustaDobrá otázka ty bejku. Musím říct, že to bylo lepší než jsem čekal (a to jsem pil nealko pivo!). Na svůj věk většina z nich vypadala zachovale, "maminy" asi zůstaly doma. Ale horší je, že snad jen v případě spolužaček ze základky se ti může stát, že i na docela hezkou a milou holku koukáš jako na ségru. I já jako "představovač" jsem si nic nepředstavoval…

  4. no nevim,m měli sraz po 15 letech od maturiry. Udělali jsme si www stránky abiturientů, ale už na ně nikdo moc nechodí, ale aspoň na sebe máme kontakty na síti ;o)

  5. to LangustaTo je ono, díky! Stále jsem nemohl přijít na to, proč už mě ty holky po těch letech nerajcovaly. Zapomněl jsem totiž na to, že si je musím představovat v těch modrejch bombarďákách…

  6. A proč jsi s tím nic neudělal?Když zábava chyběla na srazu spolužáků, proč jsi s tím nic neudělal? Mohl jsi třídu roztancovat, třeba by se zábava uvolnila a potom by byl "fičák".Je možné, že by i leckterá "ségra" přestala být "ségrou",nebo tam žádná za "hřích" nestála? Nekecej,to ti neveřím.

  7. to HonzaNeřekl jsem, že nebyla zábava, nasmáli jsme se při vzpomínkách dost. Tancování dokonce také hrozilo, protože jsme byli v nově zrekonstruované vinárně na Hradčanech, kde je taneční parket. Naštěstí k tomu nedošlo, musel bych asi oprášit styl ploužáku vynalezený v 5. třídě, kdy jsme držíce se za boky byli od sebe asi tak na půl metru.

  8. to Langusta a LacoTak uze se Lado neboj, Co ty Langusto jeste mas na ramani draka co ti dodava siilu?

  9. Nucené registraceSeznam těmi nucenými registracemi nepřekvapil. Je to více méně běžný postup jak nabrat usery. Google, Yahoo dělá v podstatě to samé. Třeba teď se mi v Adwords vypsala hláška, že to bez účtu v Gmailu už nepude :(. Těm lidem asi nedochází, že já ty účty opravdu nepotřebuji.

  10. to LangustaTy nevis kdo to pise co? Po syru jses leda tak nafouklej pane ucitel. Navic jak rikal Ciko, uz vime ze langusta ho ma.

  11. to PM… moc dobře to vím. Mám své zdroje (LB). Čekal jsem na tebe 11 let. Konečně tě dostanu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *