Časopis Chip a vstupenka na Invex zdarma

Za vaše osobní data nabídneme cokoliChcete volnou vstupenku na Invex? Vyplňte ve formuláři potřebné údaje a máte ji mít. Chcete si zdarma přečíst aktuální číslo časopisu Chip? Zadejte svůj e-mail a stahujte si články v PDF.

Vzpomínám si, jak kdysi Delvita zavedla věrnostní karty a já při dotazu pokladní zda mám kartu pohrdavě odpovídal, že nemám zájem. Nechtěl jsem, aby někdo věděl, kolik jsem si koupil láhví vína a jakou značku prezervativů preferuji. Dnes už bych si s tím hlavu nelámal. Naopak. Docela bych uvítal, kdyby podobný věrnostní program zavedl Globus. Vzhledem k týdenním útratám za rodinný nákup by se mi to jistě vyplácelo. A vůbec by mi nevadilo, když by mi pak domů chodily reklamní letáky šité na míru a můj obvodní lékař by mi vyčítal nadměrnou konzumaci pochoutkového salátu.

0 thoughts on “Časopis Chip a vstupenka na Invex zdarma

  1. ÚTRATALACO, tobě nejde o výši týdenní útraty. Ty jsi prostě přestal kupovat šprcky = tajemství preference typu zůstane pro další generace zachováno.

  2. to LangustaPrezervativy skutečně nekupuji, ta pryž mi nedělala dobře. Nechávám si teď posílat od jednoho bači z Dolného Kubína ovčí střívka.

  3. to LangustaPřihořívá. Mimochodem, nechceš koupit kvalitní ovčí sýr? Dodávám ho Delvitě a Globusu, ale ten nejvíc uleželý ti můžu dát stranou.

  4. to SkameneV Meinlovi ani v žádném jiném Juliusovi jsem prsty nikdy neměl. V tebou popisovaném případu byl snad problém v nějakejch prošlejch langustách, který se prej dlouho válely někde u hnědouhelné pánve.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *