Hledáte netradiční dětský nábytek?

Překvapen bývalým kolegouVe Velké Oranžové jsem měl kolegu, se kterým jsem se viděl poměrně často i přesto, že naše kanceláře dělilo zhruba sto kilometrů. Jednu věc jsem ale o něm rozhodně netušil. Že je zdatným truhlářem.

V těchto dnech mě Pavel překvapil sdělením, že spustil internetový obchod Ráj nábytku, ve kterém nabízí vlastní výtvory. „Nechápu, proč by děti měly používat dospělácký nábytek. Zkus si kleknout na čtyři a projít bytem. Co tě asi zaujme při průchodu vedle dvoumetrových skříní tvořících stěny mrakodrapů? Všechny pěkný dekorace máme v úrovni očí a ti tam dole mají smůlu,“ vysvětluje Pavel.

0 thoughts on “Hledáte netradiční dětský nábytek?

  1. Možná by jsme Lacomohli spolu vystoupit jako hosti v novém televizním pořadu TKN alias Televizní klub netušících, jež by jistě úspěšně navázal na televizní klub neslyšících 🙂 Díky naší účasti o které by nikdo netušil.
    Ale vážně.. stejně jako ty jsem o Pavlově koníčku nevěděl a to naše kanceláře dělila sice stovka ale metrů. Každopádně stránky jsou to zajímavé. Zase další důvod k tomu přestat brát vitamíny 🙂

  2. Je to moc pěkná nabídka dětského nábytku. Možná by mohla být o něco levnější,ale i přesto se mi moc líbí. Uvidíme……..každopádně dík za inspiraci,na jaře nás čeká rekontrukce dětského pokoje a každopádně polici ve tvaru kytary rozhodně neodolám.To každopádně. Pa

  3. to Evičkato pak bude ten Váš pokojíček pěknej fičák, když budete mít poličku kytaru 🙂

  4. to BobMáš pravdu Bobe, ale není divu. Evička totiž do Chomutova nepřijela na babetě a ve vile žije spokojeně se svými VyVolenými.

  5. Laco Laco, věnuj více času realit(y show) abudeš vědět, že Eva je ve vile Velkého Bratra Leoše 🙂

  6. to BobTahle Evička (Tričko) je ze SKUTEČNÉ reality show. Ale její VyVolený je někdo jinej, já jsem pro ní jen takovej Velkej brácha, ke kterýmu chodí občas do Zpovědnice.

  7. Díky za tip… ale musím říct, že mezi některými kusy nábytku bych se docela bála. Na mě je to moc barev (ale děti to asi vnímají jinak)..

  8. děti sice na dospělácký nábytek koukají jako na nábytek obrů, ale protože takové jednou chtějí být, nemyslím, že by to byla nějaká strašná újma, když nebudou mít místo postele formuli…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *