Titulka portálu Centrum.cz v nové podobě

Co na to moje mamka?Portál Centrum.cz spustí zítra novou podobu své titulní stránky. Při vývoji nové hlavní stránky portálu se postupovalo stejně jako u vývoje dalších služeb portálu. V první fázi proběhl rozsáhlý uživatelský průzkum, který definoval kritéria, podle nichž si uživatelé vybírají vstupní stránku do internetu. Na základě těchto kritérií se připravilo několik podob nové hlavní stránky Centra. Z nich nakonec více než pět tisíc uživatelů portálu vybralo finální verzi, jejíž podobu spolu s popisem nejdůležitějších navigačních změn najdete níže.

I když osobně Centrum.cz jako startovací stránku nepoužívám (mám vytvořenou vlastní), nová podoba mi na první pohled přijde jako krok správným směrem. O to více mě však bude zajímat názor mojí mamky, která si před několika týdny pořídila domů internet. Když jsem jí tehdy přenastavoval startovací stránku ze Seznamu (nastaveno technikem kabelovky) na Centrum, musel jsem svůj krok obhajovat tím, že Centrum nabízí lepší služby. Což jsem považoval za silnější argument než to, že titulní stránka Seznamu je přehlednější.

Nová podoba portálu Centrum.cz

0 thoughts on “Titulka portálu Centrum.cz v nové podobě

  1. Já byl naopak zvyklej na tu předchozí. Zajímavé je, že Seznam má sjednocenou podobu odkazů – červené, podtržené. Centrum v tomhle má binec a to, že některé odkazy jsou nyní černé nepodtržené považuji za prasárnu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *