Budoucnost národa

To máme mládežUrčitě není žádným tajemstvím, že do soutěží typu Superstar nebo VyVolení hlasují především teenageři. A když si uvědomím, že tito lidé nechali zvítězit zpěvačku s vizáží nezávislé umělkyně, zpěváka cikánského původu a čerstvý vítěz reality show je homosexuál, naplňuje mě to optimismem.

Pokud totiž mezi mladými převažují lidé tolerantní vůči menšinám, nevypadá to s budoucností našeho národa vůbec zle.

0 thoughts on “Budoucnost národa

  1. to MufNesouhlasím. Spíše se přikláním k tomu, že lidé ve výše uvedených soutěžích hlasují pro toho „nejlepšího“ a pozitivní je na tom právě to, že jeho odlišnost nebo příslušnost k menšině vůbec neřeší.

  2. Myslím si, že nemáš pravduPodle nějakýho průzkumu v novinách nejvíce v podobných soutěžích hlasují lidé ve věku 20-29let. Jelikož jsem ještě teenager a shodou okolnosti jsme u nás ve třídě dneska dělali průzkum, kdo hlasoval ve Vyvolených a byl to pouze jeden člověk. Takže bych neřekl, že většina budou náctiletí, protože ti na to nemají zbytečný peníze a raději to utratí za něco jinýho. Mluvím o věku 16-18let.

  3. Jenom pro doplnění: Dle oficiálního průzkumu (6500 lidí) pro Vlada ve Vyvolených hlasovaly nejvíce ženy mezi 45 – 55 lety, většinou ženy v domácnosti.
    Takže to budou asi ty typický kafařky válející se celej den u těch přiblblejch telenovel.

  4. to VankeltKdyž se chceš ohánět nějakým „oficiálním průzkumem“, tak bys mě uvést odkaz nebo alespoň napsat zdroj. Dokud to neuvedeš, tak tvůj komentář nemá smysl, protože vymyslet si to může každý. :o) A jestli „oficiálním průzkumem“ myslíš nějakou přitroublou anketu na bulvárních internetových stránkách, tak je to k smíchu. :o) Nebo ty snad věříš tomu, že nejvíce hlasů do finále VyVolených poslali ženy v domácnosti mezi 45 – 55 lety? To asi ne, viď. :o)))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *