Potřebuji upravit dokument v Corelu

Práce na pět minutReklamní agentura nám předloni vyrobila vizitky. My jsme tehdy odnesli soubor ve formátu Corel Draw do tiskárny, kde nám vizitky vytiskli. Jelikož vizitky nerozdáváme rovnoměrně, potřebovali bychom rozdělit zmíněný soubor na dva, aby bylo možné tisknout vizitky jen pro toho, kdo jich má zrovna výrazně méně. A protože program Corel Draw nemáme, hledám touto cestou ochotnou duši, která by rozdělení souboru na dva provedla.

UPDATE: Hotovo. Díky Davide!

0 thoughts on “Potřebuji upravit dokument v Corelu

  1. to LACO a BEN… kecy. Myslím, že by někdo pípnul „vytisknout XX-krát BITTNERA“. Maj tam přeci někoho, kdo to do tisku sází. Pokud za něj nechtějí 600Kč za každou započatou hodinu, přišlo mi to jednoduchý. Jednou jsem vedle takového strejdy seděl. Moc to žerete.

  2. to LangustaPanáček seděl vedle „takového strejdy“ a je nějakej chytrej. Já to zase minule dával v Akordu jedné „takové tetě“ a ta se s tím moc párat nechtěla.

  3. REKVALIFIKACE… to je důsledek těch zasr…… rekvalifikačních kurzů, kdy elektrikář dělá ve finále holiče apod.. Teta byla pravděpodobně vedoucí reklamačního oddělení u BATI.

  4. ad BaťaU Bati je dobře. Dnes jsem šel okolo a napadlo mě, že bych si tam mohl koupit tkaničky. Bohužel bylo 8:51, a tak jsem devět minut mrznul před prodejnou, abych se pak dozvěděl, že tkaničky nemají. Když jsem si milé paní prodavačce povzdechl, že jsem boty kupoval u nich, a tak bych očekával i prodej příslušenství k nim, bylo mi doporučeno, ať se zastavím koncem ledna, že prý přivezou zboží. Ještě, že tu máme Globus…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *