Objeven nový lék proti ptačí chřipce!

K dostání v několika příchutíchPočátkem října loňského roku se na tuzemských televizních stanicích objevil reklamní spot na bonbony Mentos, ve které se jako jediní účinkující objevili chraplající ptáci. Tato reklama v éteru vydržela pouhý týden. V polovině listopadu poukázal týdeník Marketing a média na skutečnost, že o důvodech stažení nebyl nikdo z odpovědných pracovníků oficiálně informován. Podle dobře informovaných zdrojů byla prý reklama nasazena předčasně.

Počátkem ledna byla do neveřejného testování spuštěna nová verze webu Mentos, jehož základem je ptačí hnízdo a jeho čtyři obyvatelé — ptáci stylizovaní do různých postav, na což jsem byl upozorněn jistým pracovníkem agentury Symbio, která tento web vytvořila. Na můj dotaz reagoval Robert Haas, marketingový a obchodní ředitel výše zmíněné společnosti, který mě požádal, abych o této skutečnosti neinformoval dříve než v únoru. V lednu totiž ještě probíhaly testy, které prý již potvrdily, že rodící se epidemii ptačí chřipky v Turecku opravdu zastavily bonbony Mentos. Tuto skutečnost by měla potvrdit tisková konference svolaná do Londýna na příští týden.

Již jen pár dní tak máte na to, abyste za současné ceny nakoupili dostatečnou zásobu bonbonů nebo ještě lépe akcie firmy Mentos.

Nový lék proti ptačí chřipce v prodeji

3 thoughts on “Objeven nový lék proti ptačí chřipce!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *