Pohřební písně Michala Davida

Pokud nemáte smysl pro černý humor, dál už prosím nečtěteV denním tisku jsem se dočetl, že na pohřbu zastřeleného podnikatele Františka Mrázka zazpíval Michal David píseň Pár přátel stačí mít. Bohužel se média již nezmiňují o tom, zda si pozůstalí vyžádali přídavek. Michal David měl prý pro tento případ připravenu píseň Nonstop, já chci žít nonstop.

Upozornění autora: tento příspěvek je vkusný stejně jako písně Michala Davida zpívané na pohřbech

8 thoughts on “Pohřební písně Michala Davida

  1. …jako písně m.d. zpívané kdekoli jinde…mě fascinuje, jak se to „podnikatelsko“ mafiánské prostředí pozná i po smrti, a jaká lůza se tam k sobě druží.
    když jsem mečící zombie m.d. viděl na fotce ze slavností rudého práva v 90.letech, přešel mě mráz že se ten hnůj vrací zpět. a teď je to co týden v nováckém „zábavném“ pořadu.
    ale ten přídavek si mohli vytleskat

  2. Cena pro M.D.Nekdy koncem devadesatych let M.D. dokonce ziskal cenu od casopisu Rock&Pop za svuj comeback. Cena se jmenovala Vopruz Roku 😀

  3. bravo Laco !!tohle je jeden z nejčernějších příspěvků, jaké jsem kdy od Tebe četl.. 😉
    Možná místo Mrázka měl v rakvi ležet David a p.Rejžek (budiž mu země lehká) mohl zazpívat.. Úroveň kulturního zážitku stejná, jen by si oddechlo více lidí než v případě pana Rejžka..

  4. to BobTak si nějak nejsem jist, milý Bobe, zda máme oba na mysli stejného Rejžka. Ten můj ještě žije a je to jeden z našich nejrespektovanějších hudebních kritiků.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *