Škoda Roomster v nedbalkách

Tak takhle ne!Jen málokteré auto vzbudilo v poslední době takové emoce. A to ještě navíc předtím, než bylo oficiálně představeno a než jej na vlastní oči vidělo alespoň více než jedno procento diskutujících. Osobně se mi moc líbila studie představená na podzim 2003, nedávno zveřejněné oficiální fotky jsem také pochválil. Bohužel jsem teď viděl momentky Roomsteru z běžného provozu a musím přiznat, že jsem zklamán. Zatímco zepředu a zezadu je na auto ještě stále příjemný pohled, z boku už to vypadá, jako kdyby někdo svařil ze dvou různých aut jedno.

Čas ukáže, zda v případě Roomsteru bude platit Simply clever nebo Simply never.

Škoda Roomster live

0 thoughts on “Škoda Roomster v nedbalkách

  1. a nepsal jsem TiLaco, že oproti studii je oficiální verze divná? Zřejmě ses řídil heslem: Důvěřuj ale prověřuj :-))) Prostě Roomster je z boku hnusnej..

  2. Me se libiMe se libila studie a libi se mi i finalni verze. Mam rad originalni auta.

    to Bob: Mozna te to Bobe prekvapi, ale zrovna bok je to, co se oproti studii temer nezmenilo. Zmenil se predek a zadek, bocni linie a okna jsou na 99% stejna…

  3. to AustinAno, to je pravda, jenže ve studii to celé alespoň trochu zachraňovalo atypické čelní sklo. Ale připouštím, že jakmile se Roomster postaví na hliníky s pneumatikami s nízkým profilem a bude ve světlé metalíze, tak to naživo nebude tak zlý.

  4. no jo..tak máš zase pravdu ale jen v tom, že se boční sklo nezměnilo.. prostě u studie mi nesouměrnost bočního a skla ve dveřích nevadila… 😉
    Ale s 1.9 TDI PD za 300 bych to přežil.. 🙂 Takovej já sem člověk..

  5. já nevííím..ale jak na to koukám, neustále se nemůžu zbavit dojmu, že mi to připomíná pohřebák..

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *