Škoda Roomster na vlastní oči

Hezká buchtičkaByl jsem dnes na autosalonu v Lipsku. Možná to bude vypadat úchylně, ale nejvíce jsem se těšil na expozici Škodovky. Důvody byly dva. Prvním byl Roomster a druhým byla barva béžová Cappuccino, která nahradí barvu béžová Sahara, nejpopulárnější to barvu Škodovek současnosti.

Roomster naživo předčil moje očekávání. Je to opravdu hezké auto, ve skutečnosti vypadá třikrát lépe než fotografiích. Disproporce mezi předními a zadními bočními okny dává autu punc nezaměnitelnosti a pokud se budete alespoň trochu snažit, záměr konstruktérů čtvrté modelové řady Škodovky pochopíte. Na druhou stranu je ale bohužel auto ve skutečnosti menší než se zdá z fotografií. Zvláště místa řidiče a spolujezdce na předním sedadle prostorem neoplývají, subjektivně jsem měl dokonce pocit, že Fabie je prostornější. Nepotěší také nízké čelní sklo. Něco jiného ovšem je, pokud se posadíte na zadní sedačky. Místa je dost a výhled z auta je famózní. Celkový dojem z auta je kladný a jako druhé auto do rodiny si jej umím velmi dobře představit.

A Cappuccino? Myslím, že to bude dobrá volba.

0 thoughts on “Škoda Roomster na vlastní oči

  1. ZážitekJistě to musel být skvělý zážitek. Už se těším na příští ročník – rád bych tam vyrazil.

  2. TAPETYLACO, já myslel, že paní domu je profesně někde jinde. Tapetování pokojů nech na jiných.

  3. to LangustaNedělej z toho auta dodávku. Viděl bych to jako praktické rodinné auto do města — jen místo tapet se v něm budou rozvážet děti a nákupy.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *