MS 2006 právě skončilo

Sláva fanouškům, čest vítězům
Zápasem Německo-Portugalsko před chvílí skončilo fotbalové mistrovství světa 2006. Němcům jsem dnes poprvé fandil, jejich fanoušci byli výteční a úspěch si zasloužili (byl jsem dnes v Německu a snad z každého třetího auta tam vlály německé vlajky). Italský výběr má svůj nejtěžší zápas na mistrovství dávno za sebou, když ve skupině porazil mužstvo České republiky. Kapitán Cannavaro tak zítra večer pozvedne nad hlavu pohár pro mistry světa po povinném vítězství nad žabožrouty. Spolu s ním se budou radovat miliony fotbalových fandů, pro které bylo letošní mistrovství opravdovým svátkem.
See you in J.A.R.

0 thoughts on “MS 2006 právě skončilo

  1. Kam ten fotbal spějeME vyhrajou Řekové s čuňáckou defenzivní taktikou a MS možná Italové, kterým jde víc o to gól nedostat než ho dát. Je mi z toho na zvracení. Dokonce i Brazilci se už nakazili defenzivním fotbalem … Ještě, že tu je anglická liga …

  2. Ja nechapuproc vsichni favorisujou Italy? Asi vsadim na Frantiky, i kdyz ne moc. Ale fotbal hnusnej hrajou oba mancafty, tak je to jedno 😉

  3. to MACICHMistrovství světa není není liga. To pochopí i takový fotbalový laik jako jsem já. Na MS jde o hodně v každém zápase a případné bodové manko není možno nikde dohnat popř. na něco spoléhat. Tak. Teď se jdi pěkně vyzvracet a potom si na stěnu svého dětského pokojíčku nalep fotografii ALBIONU.

  4. to RojVono je to fakt jedno, ale jenom někomu. Srdcaři přejou favorisovaným famosním ITALŮM, kteří hrajou dle své filosofie na vítězství. FRANCII chápu jako A tým ALŽÍRU. Stříbro pro ZZ !!!

  5. to LACO…. a ty si koukej navlíknout všechny tři svoje trika a po třetím GAMBRINUSU se přestaň chovat kultivovaně. Prostě si dnes doma (nebo jinde) zařvi a zadupej do podlahy.

  6. Já takyJá průběh zápasu poslouchal v německu, takže jsem to měl i s německým komentátorem 😉 a rozuměl jsem jen slovům góól, gewinen….
    Byl jsem totiž pár dní v Německu. Škoda, že jsem zápas neviděl v TV, rádio muselo stačit.

  7. to RojJen škoda, že pánům v modrém někdy v pětapadesáté minutě došly síly. Naštěstí po zápase měly už sil dost…

  8. to langustaAspiruješ na titul Nejlepší komentátor měsíce! Příměr Francie k A týmu Alžíru byl dnes přesný. Zvláště Zidaneho práce HLAVOU stála za pozornost.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *