Reality show Bar

Neoficiální podoba jejího webu
Poslední měsíc jsem nepotřeboval jiný televizní kanál než ČT2. Teď co skončilo fotbalové mistrovství předpokládám, že se bez televize obejdu úplně. Dnes pro příznivce jiné reality show než je fotbal začíná na Primě Reality show Bar, o které nevím zhola nic kromě toho, že večer odstartuje její oficiální web, který by měl podle zástupce portálu Centrum.cz navázat na úspěšné weby obou řad VyVolených. Vy jako návštěvníci mého blogu si můžete již nyní prohlédnout pracovní podobu téměř doladěného webu.
Mimochodem, jestli se dnes večer někdo budete dívat, napište mi, zda je to alespoň tak zábavné jako naše Gambrinus liga.

0 thoughts on “Reality show Bar

  1. ???Máš evidentně vzduchoprázdno. Tohle je zoufalství = nikdo ti nic nenapíše !!! Ze světa internetu to není … to je ze světa popr….. zábavy.

  2. Bar?!?Jaká může být reality show v baru? To tam zase někoho na půl roku zavřou a bude tam muset chlastat?

  3. to NociTaky si to nedokážu představit. Ale už teď se těším na reality show z bordelu, to bude teprve o zdraví!

  4. to Noci… posledně, když jsem stál vedle tebe v baru, to bylo docela reality (ani o tom nevíš, co) … takže proč né?

  5. to LangustaNemohu to vědět, nemohu si pamatovat co bylo před patnácti lety. To bylo totiž naposledy, kdy jsem byl v baru a bylo to reality. :-)))

  6. to Noci… pamatuju si to přesně. Divadelní sklípek v roce 1988, takže přidej. Bílá košile, kravata podobná těm, co nosili naši otcové (na boty jsem neviděl). Já na to o té doby nemohu zapomenout. ;-))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *