Možná přijde i Pixy

Ojedinělá akce v dějinách tuzemského internetu
Tak po číšnících mají svůj sjezd i webdesigneři, kodéři, programátoři, experti na přístupnost, seologové a vůbec všechny osobnosti točící se kolem českého internetu. Dostal jsem pozvání na potlach, který se bude konat o jistém víkendu v jistém kempu (nesmím být konkrétní, protože kdyby se o místě a termínu konání dozvěděli teroristé, mohli by jednou dobře mířenou ranou zlikvidovat celý český internet).

Potěšilo mě, že jsem byl zařazen mezi horních jedenatřicet tuzemského webu, ale musel jsem odmítnout. Nejsem ten, kdo by se stal ozdobou této akce. Na pionýrských táborech jsem patřil mezi zelenáče, zpívám falešně a už jsem dávno zapomněl, jaký je rozdíl mezi kódováním ISO-8859-2 a WINDOWS-1250.

To raději zorganizuji setkání projektantů.

0 thoughts on “Možná přijde i Pixy

  1. nepochopeníV žádném případě to nebylo myšleno jako členské pozvání, natož jako čestné pozvání. Prostě poslali pozvánku, protože někoho jinýho takového „kalibru“ by velmi těžko sháněli. Na srazu by tě vylákali na pódium a následně postříkali barevnými spreji. S tou ozdobou je to tedy dedukováno nesprávně – povedlo by se. Falešně nezpíváš, pouze divně křivíš hubu a ono to rezonuje. O český internet se neboj, ponevadž mne nenajdou. Sraz projektantů …. to nedělej, nebo se potkáš s KARLEM.

  2. to Lacozbytečně se nepodceňuj … ty tam musíš vyrazit, bez tebe to bude o ničem! A nenech se znechutit pozvánkou No.31.
    P.S. Jak tě znám, tak příští rok dostaneš určitě pozvánku No.1

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *