Česká republika jako stoka?

Když slova nestačí
Dnes dopoledne se mě jeden kamarád ptal, proč prý na blogu nekomentuju současná povolební vyjednávání. Odpověděl jsem mu, že se bojím negativních reakcí citlivějších čtenářek, které by mě opět vyčítaly záplavu sprostých slov. Vzpomněl jsem si ale v této souvislosti na fotografii, kterou mám už pár týdnů v mobilním telefonu. Možná je výstižnější než několik vět či dva tisíce slov.

Česká republika jako stoka?
Parkoviště před hypermarketem Globus v Chomutově

0 thoughts on “Česká republika jako stoka?

  1. Tedy dávat malý státní znak na poklop od kanálu je více než nevhodné … Když si souset pověsil státní znak na barák, tak dostal pokutu. Tohle je v pořádku? :-/

  2. Re:Jiří Macich ml.Tohle snad neni znak, ten by musel mit rozmery a barvy podle zakona ;o)

  3. Potrefená husaZdravím,přiznávám,že jsem docela dlouho nečetla Tvůj blog,Laco, až dnes.No a přísloví,že potrefená husa se vždycky ozve, musím naplnit. Co bys odpověděl, kdybyses neodkazoval na citlivější čtenářky a nechtěl používat sprostá slova? No já tedy nemohu jinak, než že to stojí za hovno. Před mnoha léty měla jedna moje kolegyně nad stolem výrok „Morálka pláče v koši na odpadky“. Měla přezdívku „SOVA“, nevím ale jestli i přívlastek „moudrá“. A nechci to více komentovat.

  4. to JiřinaJak okomentovat současnou politickou situaci bez použití sprostých slov? Snad jen „Je to hnus, velebnosti“.

  5. Kde přesně před Globusem je ten poklop? Pár už jich mám a tak bych je vyměnil na šroťáku za drobnou „munici“.

  6. to VankeltSi Chytrej kluk ty vole ne? Proč myslíš, že sem to vyblejsk s tim vozejkem? To najdeš, jinak mě z tebe vodveze houkavý auto vole.

  7. Ty vole, ty mě blbneš – tys mi poslal takový ty notičky, abys to měl vošetřený! Já myslim, že to klapne, dyž se do toho nebude někdo srát. Dobrý, tak ty ryby pudou na účet, jako dycky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *