Chcete jít ZDARMA na festival LovePlanet?

Nabízím dva lístky
Tento pátek a sobotu se na pražském Výstavišti koná hudební festival LovePlanet, na kterém vystoupí například Vypsaná fiXa, J.A.R., Ministry, Clou, Priessnitz, Franz Ferdinand, The Rasmus nebo Pet Shop Boys. Dva lístky na tento festival věnuji tomu, kdo do komentářů napíše nejoriginálnější důvod, proč bych ty dva lupeny v ceně bezmála 1.800 Kč měl poslat právě jemu.

Lístky do soutěže věnoval dlouholetý čtenář mého blogu fremy.

VYHODNOCENÍ: Lístky vyhrává Víťa Řezníček. Ostatní nemusí smutnit, v jednání jsou volňásky na vystoupení Bambini di Praga.

0 thoughts on “Chcete jít ZDARMA na festival LovePlanet?

  1. to BobTy vole TOBĚ to dát nemůžu, to by zase všichni psali, že je to cinklý! Ale jinak na začátek to nebylo špatný.

  2. FesťákJe to jednoduché..chci poprvé a asi naposled ve svém životě vidět krásy a památky JARu a seznámit se s místními Ministry. A až se vrátím domů a řeknu, že Franz Ferdinand tam dodnes žije, tak mi dají asi Priessnitzův zábal. A až se z toho krásného snu probudím, řeknu: I Love this Planet!

  3. řeknu to takhle: nechápu k čemu by člověku byla vypsaná fixa a jar je přežitek z komančů – dneska má stejně každej myčku.

    Kdybyste mi radši poradili, kde sehnat bleska mek kvína…. :/

  4. já je třeba vůbec nechci, a proto si myslím že bych je měl dostat aby se o ně ostatní nehádali…

  5. VyhodnoceníJoa chtěl jsem se zeptat, kdy tu soutěž vyhodnotíš? Páč je docela málo času.

  6. to PKTo je moc hezká odpověď, ale ač je nejoriginálnější, nemůžeš lístky vyhrát. Protože kdybys mi skutečně poslal 5.318 Kč, už bys ty lístky neměl ZADARMO. Je to jak z pohádky o chytrém ševci…

  7. to MilanZ Dakru jsem neviděl v životě ani minutu a v Československým sportu jsem o Tobě nikdá nečet.

  8. Rád bych konečně potkal dívku svých snů, a kde jinde než tam? Představuji si to tak, že budu stát u brány a až uvidím tu pravou, řeknu jí, že mám od Laca navíc jeden lístek, jestli by nechtěla mít vevnitř průvodce… No a tak jestli to ještě nebylo vyhodnoceno… hlásím se 🙂

  9. to MilkaTo bys dost riskoval, protože kdyby se ta „holka Tvých snů“ dozvěděla od koho máš ty lístky, určitě by ti řekla, že by raději šla s Lacem 😉 Navíc předpokládám, že u brány už teď svoji dívku snů vyhlíží výherce této soutěže.

  10. Proc sakra tak slozite? Vzdyt se tam dalo jit zadarmo uplne jednoduse a bez namahy.dejte si brainstorming, je snadne na to prijit.Ackoli, tenhle festak byl silne podprumerny, minimalne ve vztahu k lonskemu taborskemu loveplanet…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *