Web v novém Kabátě

Rockový T-Mobile?


Společnost Symbio vytvořila stylovou microsite představující nové album skupiny Kabát i kapelu samotnou. Základem konceptu je rozdělení obsahu do tří tématických bloků – Kabáti v mobilu, Vše o novém albu a Vše o Kabátech. Microsite k novému albu skupiny Kabát „Corrida“ vznikla v rekordně krátkém čase a kreativní zpracování se líbí nejen nám, partnerovi projektu, ale i samotné kapele, řekl Miroslav Jiřík, zástupce společnosti T-Mobile.

Pobavila mě představa, jak Vojtek a spol. sedí u počítače a hodnotí prezentaci, která je prázdná stejně jako jejich hudba (a pokud tam nějaký obsah náhodou je, pak jde o informace zkopírované z jejich oficiálního webu). Copak si u toho chválení chlapci asi zapěli?

Piju já, piju rád
Piju já, piju rád destilát, ten umím pálit
Ochutnej, škoda slov tohle nejde nepochválit

16 thoughts on “Web v novém Kabátě

  1. Vždycky přemýšlím, zda se to vyplatí. Celkem hezká grafika, system na sms, to jistě nebylo za deset tisic korun. Je zde otazka, zda vubec kabat o tom webu ví 😉

  2. to PetrKdyž pan z T-mobilu říká, že se to Kabátům líbilo, tak to URČITĚ viděli 😉

  3. Doporučuji poslechnout si více jejich songů – mnoho textů je velice dobře a vtipně poskládaných, často se skrytým významem.

  4. to VankeltSorry, u vnímání textů Kabátů jsem zamrzl u Děvky ty to znaj a Má ji motorovou. A tam jsem příliš „skrytých významů“ nenašel.

  5. To Laco, Adam HaunerTak to pro vás mám dva lístky na koncert Evy a Vaška v „liďáku“ v Hrušovanech.

  6. skryté významy v textech Kabátůjdou jistě najít stačí znát distatečně do hlobky kabbalu a pár dalších okltních textů a mít alespoň základní kombinační schopnosti, jediný problém je ten, že ten skrytý význam tam textař nedal 🙂

  7. to RojDivokýmu Billovi jsem nikdy na chuť nepřišel, ač jsem ho na festivalech musel několikrát přetrpět. A v textech Kryštofů je skrytých významů mnoho, tady si Roji vedle jak ta jedle.

  8. KryštofTady se musím taky Kryštofů zastat, jejich texty jsou tak skvělým alegorickým výtvorem, že většina ostatních skupin na ně může jen smutně koukat.

  9. Holt nepatříme mezi skupinu lidí, kteří chodí na koncerty poslouchat oduševnělé texty… Za tímto účelem raději navštívím např. Pražský literární klub a pana Grušu.

  10. Laco.. s kufry plnýCH nehy (7. pad) je taxtrasne skrytej vyznam, ze uz zadny dalsi nikdy nebudu potrebovat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *