U Čtvrtníčků bude letos bohatý Ježíšek

A bude příští rok u Zandlů Ježíšek ještě bohatší?


Petr Čtvrtníček je vizionář. To se ví už dávno. Česká soda, Ivánek nebo reklamy na Atlas a Vodafone. Petr šel vždycky svoji cestou a ukazoval směr. Patrick Zandl je vizonář. To se ví už dávno. Mobil.cz, Cinetik.cz, Chronomag.cz nebo Marigold.cz. Patrick šel vždycky svoji cestou a ukazoval směr.

Jejich cesty se nyní potkaly. Již jen pár tisíc průletů kvanových chrochtorů jádrem zbývá do spuštění dalšího projektu Patricka Zandla — revoluční internetové „televize“ Stream.cz. Kromě tisíců krátkých videí točených kýmkoli o čemkoli bude web nabízet nový seriál Petra Čtvrtníčka Gynekologie 2.

Úspěch bude mít seriál i nová služba. Jestli se mýlím, pak nejsem vizionář.

15 thoughts on “U Čtvrtníčků bude letos bohatý Ježíšek

  1. Ctvrtnicek jde svou cestou a zaplatpambu za to. Ale trebas v pripade reklam na Atlas si nejsem jisty, zda je to smer hodny nasledovani…
    Nejsou moc vtipne, ocz by slo odpustit, ael zda se, ze ani nejsou ucine, coz uz se odpustit neda.

  2. Nemám ráda Českou sodu, moc se mi líbí falešní sobi, jsou rozkošní jako Čtvrtníček, ale Vodafone si kvůli nim pořizovat nebudu.

  3. uvozovkySpíše bych do uvozovek než „televize“, dal slovo „revoluční“. Řekl bych, že to bude propadák, k čemu české youtube?

  4. SUNíčkoJá Streamu hodně věřím. České YouTube dává smysl – české rozhraní je to nejmenší, ale především časký obsah. Jistě, ten je i na YouTube a jak nic českého nění, chodí lidé tam. Ale chybí jiný způsob, jak se k nim dostat, než odkaz odjinud, chybí i ona česká komunita. Stream má jednoduchou pozici, věřím, že příští rok vylétne bleskově.

  5. to SUNíčkoV českých poměrech nový projekt bezesporu revoluční bude. O propadáku bych si v souvislosti se Stream.cz netroufl mluvit. Bude to fungovat, uvidíš.

  6. skeptikRád se nechám přesvědčit o tom, že to nebude propadák. Ale přeci jen podobný princip Patricku Zandlovi již jednou nevyšel – http://www.jagg.cz/ To snad nikdo nepovažuje za úspěch, ne? Vím, za stream.cz stojí více lidí a nepochybně větší kapitál. Zkrátka uvidíme v lednu.

  7. JaggJagg jsem absolutně nepochopil, takže jeho masové uživání by mě spíš překvapilo (ano, ano, podle sebe soudím tebe 🙂

    Ale přesto bych zrovna netvrdil, že „projekt nevyšel“. Totiž žádné ambice kolem jaggu jsem ani nezaznamenal.

  8. Bohatý ježíšek… máš asi pravdu, co jsem slyšel z poměrně důveryhodného zdroje, tak tu reklamu pro Vodafone Čtvrtníček nechtěl dělat a nechal se dost dlouho přemlouvat. Nakonec ho přemluvilo ‚pět českých‘.

  9. Za tím projektem stojí ještě jiný vizionář, ten, který rozjížděl první soukromou televizi v Česku. A toho projekt je to především. Už proto se dá předpokládat, že to propadák nebude…

  10. ono to není ani tak projekt toho druhého vizionáře, jako spíš peníze toho druhého vizionáře, a to je potom o něčem jiném 🙂

  11. TechnikaNejvetsi obavu mam o to, ze mnozstvi cesky tvorby bude male. Lide povetsinou maji pomerne malo techniky, neumeji pouzivat software, „domaci video“ tu nema tradici…
    …a ti technologicky na vysi asi uz pouzivaji YouTube (a zahranicni alternativy k diggu atd.)

  12. Začínám se bát otevřít ledničku, aby na mě nevyskočil Čvtrníček. Čeho je moc, toho se člověku rychle přejí!

  13. To užTo už se dělají nové služby fakt jenom pro poďobané teenagery? Mimochodem, Čtvrtníček si je možná jistý v kranflecích tady doma, ale mrknněte na Chaunovu Cestu do Indie, kde se chová neví čí je.

    Ale abych to shrnul, nemyslím to nijak špatně, ale co je extrémně tendenční, to tedy za vizionářství nepovažuji.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *