Novinky.cz vědí jak přilákat čtenáře

Stačí „náhodný“ překlep v titulku


Mám po náladě kdykoli podjedu některou z mýtných bran. Žijeme v době, kdy za okny mnoha aut spatříte satelitní navigaci, ale mýto se v naší zemi bude vybírat prostřednictvím mikrovlnné technologie. A navíc k většině bran bude nutné jezdit s cisternou, aby se dolila nafta do dieselagregátu. Skutečně moderní technologie hodna 21. století.

Mé chmury jsou už ale pryč. Náš stát naštěstí uzavřel s firmou Kapsch velmi výhodnou smlouvu, díky které by měla firma platit 15 miliard korun za každý den zpoždění mýtného. Již brzy budeme velmi bohatou zemí a Rakušani nám zaplatí další Temelín.

Anebo je to jinak?

Kapsch

8 thoughts on “Novinky.cz vědí jak přilákat čtenáře

  1. on je celý ten článek..jakýsi zmetený. ale 15 mld. v nadpisu i v textu stále je 🙂

  2. Jak jinak?Laco, v tomhle s tebou nemohu souhlasit… Potrebujeme zmenit system zpoplatneni dalnic od 1.1.2007 (narizeni EU, soucasne znamky pro kamiony nevyhovuji). Sit evropskych satelitu (Galileo) ale jeste neni funkcni. Tak jak jinak bys navrhoval?

  3. Já myslím,že se dá blít z té zakázky jako takové….vole jestli budu jezdit pod mikrovlnkou nebo pod galilejem je totálně buřt.Jinak mým úkolem je rachle se dostat do vlády,ať z těch šušní taky něco mám 🙂

  4. 2 LacoAno, funguje… Jejich prekombinovany system placeni, pro jehoz funkcnost je nutne do kazdeho vozu nainstalovat zarizeni za 500 EUR, ktery byl spusten s 2 letym zpozdenim a kvuli kteremu musi mnoho ridicu neustale zastavovat u platebnich terminalu…

  5. PoddotekPokud pokládáte jakoukoliv technologii na vzdáleného sledování čehokoliv za pokrok, tak se, prosím, probuďte a přečtěte si 1984. Mikrovlny nebo satelit … bože, chraň nás před těmito výdobytky techniky.

  6. Tak já nevím tedamyslím, že probuzená jsem dost i přesto,že mi různé výdobytky moderních technologií různých druhů unikají,protože jim vůbec nerozumím, nicméně pořizovat za velké peníze věci překonané a odmítat ty skutečně moderní může jen idiot a nebo někdo, kdo se víc napakoval na tom, že koupil ty překonané.
    A pardon, nechtěla jsem se teda míchat do věcí, kterým nerozumím, ale když mi někdo řekne, že mám být po 16ti letech šťastná, že si můžu koupit mikrovlnku tady a ne pro ni jezdit do Němec, tak to je moc. A do roku 84 se vracet taky nechci.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *