Proč Mirek Topolánek nemůže být premiér

Protože Paroubek a babička cikánka


Je mi jedno, zda má premiér naší republiky milenku nebo milence. Co na tom, že zplodil nemanželské dítě, jen tím dokazuje, že je chlap s kulama. Ale trápí mě, že existuje jen jediná věc, která návštěvníky našeho nejnavštěvovanějšího portálu v souvislosti s Topolánkem zajímá více než jistá slečna Talmanová.

Topolánek dle našeptávače

A ještě hůř je na tom Paroubek.

8 thoughts on “Proč Mirek Topolánek nemůže být premiér

  1. Volil bych spíš jiný titulek!Nedával bych do souvislostí fráze v našeptávači a to, proč Topolánek nemůže být premiérem. Toto měl být spíš článek o tom, jací jsou Češi zaprděnci a že je zajímají takové malichernosti. A zde je alespoň malý náznak české nátury, bohužel. Podotýkám jen některých Čechů.
    R.H. by o tom napsal více krásných řádků a pro všechny.

  2. Topolánek o Standovi GrossoviMirek Topolánek na Frekvenci 1 26. února 2005 o Stanislavu Grossovi:

    „My se snažíme tady vézt seriozní diskuzi, já se bavím se spoustou lidí, já myslím, že to nejhorší co se může stát každému politikovi je, když se mu lidi začnou smát. Když jsem říkal že S. Gross musí požádat o důvěru, tak k tomu doplním větu, S. Gross je asi poslední, kdo si myslí že nemá odejít, protože už bude velmi těžce získávat jak důvěru lidí kolem sebe, tak důvěru lidí v této zemi ač to myslí upřímně.

    I kdyby jeho kauzy byly vykonstruované, i kdyby to byla pravda jenom zčásti a nebo vůbec, tak si myslím, že on ten kredit ztratil a myslím si že nemá cesty zpět. Jeho řešením je nějaký čestný odchod, ať si to sociální demokraté nakonstruují jak chtějí. Já myslím že lidi z toho musí být unaveni a že se tomu musí taky smát.“

  3. Už jsme zapomněli,že i bývalý pan prezident měl milenku? Jediný rozdíl byl snad v tom, že se o tom s nikým nehodlal diskutovat.

  4. mne skutecne neni jedno, ze zahejba sve manzelce. To svedci o jeho drzeni slibu ..

    A jestli chceme mit za premiera prase, pak prosim.

  5. jsem taky manželka :-). Ale pokud bude někdo schopný a odpovědný politik, dobrý manažer pro stát, dobrý ekonom a k tomu bude mít rád svůj lid a svou zemi bude kvalitně prezentovat ve světě, bude mít vysoké IQ, charisma a vyjednávací schopnosti a celkově to bude osobnost:-))))), ať si propánajána šuká s kým chce, jen ať se ukáže!!!

  6. Můj chlebodárce a současný ministr Aleš Řebíček jednou napsal, že „stát, rodina i firma fungují stejně“. S tím v podstatě nelze než souhlasit, i když s dovětkem „skoro stejně“. A tak říkám, že když někdo není schopen udržet vlastní rodinu, jak chce potom řídit stát??? Ano, chybovat může každý, ale … jak jednou si mi jednou postěžoval jeden moravský otec rozvádějící se dcery „tož kurňa ať šuká, šak sem taky nebyl svatý, ale odcházet kvůli tomu od ženy a dětí snad nemusí“, jinými slovy řečeno chybovati je lidské, ale chyby je potřeba si uvědomovat, hledat v sobě sebekontrolu, tedy alespoň pokud člověk chce vládnout ostatním. Premiér není jen ekonom a manažer, ale je to i člověk, který nám chtě nechtě určuje morální hodnoty. Na druhou stranu, pokud je pravda, že máme přesně takovou vládu, jakou si zasloužíme, říkáme tím, že smysl rodiny mizí, což sice vidím všude kolem sebe, ale nějak tomu prostě odmítám věřit, pro mě je totiž rodina nejvyšší hodnotou. Ale to už je na delší diskusi.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *