Ber nebo neber

U dalšího trháku Prima TV již portál Centrum.cz nebude


V roce 2005, na sklonku letních prázdnin, portál Centrum.cz vyhlásil „Revoluci na českém internetu“ (Laco byl také mezi VyVolenými). Opravdu to byl trhák, narozdíl od druhého dílu. Do třetice to už ale byl doslova boj o přežití. A možná právě proto Prima TV internetové partnerství na velkém televizním projektu, úspěšné televizní soutěži Ber nebo neber, uzavřela s portálem Atlas.cz.

„Spolupráce Atlas.cz a televize Prima spočívá zejména v online internetové podpoře soutěže, ve které se hraje každý týden až o pět milionu korun,“ uvedl marketingový ředitel Prima TV, Jan Muller. „Na stránkách Atlas.cz budou moci diváci naší soutěže najít spoustu materiálů ke stažení, zahrát si hru nebo se dozvědět různé zajímavosti týkající se soutěže,“ dodal Muller.

Marná sláva, portály se v tomto typu partnerství mohou snažit jak chtějí, ale jejich (ne)úspěch je přímo odvislý od (ne)úspěchu televizního projektu. Takže snažit by se měla především Prima. Ale když to bude uvádět Pavel Zuna…

2 thoughts on “Ber nebo neber

  1. ŠMUCLER…. to máš svatou pravdu! Opravdu by se měla snažit PRIMA. Pro začátek by plně postačovala změna moderátora … trhákem by byl ROMAN (pochopitelně ne ten z ČEZu, nýbrž ten z ordinace).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *