Spuštěn nový zpravodajský server

Aktualizace bude častější než jednou za Týden


Dnes se web časopisu Týden proměnil v plnokrevný zpravodajský server. Podle šéfredaktora časopisu Dalibora Balšínka má nový portál tři těžiště. Prvním je kompletní zpravodajství z domácí politiky, událostí v České republice i zahraničí. Druhým těžištěm jsou různé názorové formáty včetně blogů (a to jak redakčních, tak čtenářských) a třetí složkou jsou anonce aktuálního vydání tištěné podoby Týdne s některými texty v plném znění.

Osobně jsem se nikdy neztotožnil z žádným zpravodajským portálem. iDNES je pro všechny a pro nikoho, Novinky jsou rudé, snad ještě Aktuálně.cz na mě působí důvěryhodně. Ale na zpravodajské servery stejně prakticky nechodím. Stačí mi poslouchat ČRo 1 a jednou týdně si přečíst právě časopis Týden, jehož jsem již několik let předplatitelem. Jediným lákadlem nového webu je tak pro mě blog mého oblíbence Ondřeje Štindla. I když je zatím prázdný.

9 thoughts on “Spuštěn nový zpravodajský server

  1. Ja uz ctu jenom blogy. Strucne zpravodajstvi mam na startovaci strance seamonkey. Kdyz se neco zajimaveho stane, nekdo to blogne a da link. Portaly uz netreba.

  2. Každé ráno ve škole noviny z našeho regionu zdarma. Na výběr 2 druhy, žádný bulvár. Co víc si přát.

  3. 2 MzKNo nevim, ja bych si pral vedet vic nez jestli sousedovi vyrostli redkvicky nebo jestli v sousednim meste maji vic koz nez u nas 😉

  4. týden…Týden čtu už poměrně dlouho a musím říct, že až za balšínka se celkem dá číst. Ovšm poslední dobou mě vadí, že jeho úroveň hodně kolísá.
    Jedno téma je precizně zpracoaný, zajímavý a čtivý, v příštím čísle narazím na něco, co by dělalo ostudu i středoškoskolskýmu časopisu – očividně dělaný ve spěchu a odfláknutý…

    Kdysi jsem uvažoval o předplatným, ale kromě poddimenzovaný schránky byl tohle další argument proti. Teď ho před nákupem projdu a rozhoduju se až podle obsahu…

  5. plus týdnu…Ještě drobnost: v jednom je Týden poměrně unikátní – přiznám se, že neznám jiný podobný zdroj, který informuje o tak širokém spektru lumpáren. Tím myslím jak z hlediska tématického (politika, ekononomika..), tak i z hlediska stranické příslušnosti.

    Najdete tam jak prasárny komančů a skorokomančů, tak i levoty odéesáků nebo černoprdelníků.

    Pokud někdo víte o podobném zdroji informací, dejte mi prosím vědět…

  6. Tak jsem tam zalistoval a Ondřej Štindl tam publikuje a né že ne. A hned jsem se dobře pobavil nad slovním spojením „kvalitní homosexuál“. Zasmál jsem se až k slzám při představě co se za tím skrývá (a hned jsem si položil otázku zda jsem kvalitní heterosexuál, což mě ovšem rozesmálo ještě víc zejména při výkladu slova kvalitní a stanovení parametrů púro jeho splnění). A jelikož tento termín použil poprvé pan Čunek, nezbývá než ho touto cestou pozdravit a přidat se k protestu vyhlášenému na tomto blogu tím, že si i já zítra půjdu uložit na účet 497 tisíc Kč. Jenom bych přátelé a kamarádi potřeboval trochu vypomoct, takže tu nechám číslo účtu, kam mi můžete přispět ….. Že mi nedáte ani kačku? To nevadí, peníze stejně kazí charakter, tak tu nechám jiné číslo kam můžete jako protest proti čemukoliv něco poslat a od tisíce nahoru si to můžete odečíst i z daní. Je to 2111810267/0100, jinak číslo Dětského domova Chomutov.

  7. to LuboAno, Ondřej to dneska rozjel, snad mu to vydrží. Protože jak tak koukám na nový web Týdne, bude to jediný důvod proč tam chodit. Nebaví mě totiž rozlišovat původní články od článků co jsem četl (nebo budu číst) v papírovém Týdnu. A díky Lubo za upozornění na podtitulek blogu, nejvyšší čas jej aktualizovat.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *