Sexy zadečky mají jen třicítky

Ve Švédsku určitě


Víš, kámo, nikdy to neříkej před ženskou, ale její zadeček o ní prozradí hodně. A nikdy taky před ženskou neříkej, že auta a ženy mají hodně společnýho. Tohle ony nikdy nepochopí. Není divu, tenhle pohled je hodně macho, ale žijeme sakra v mužským světě ne? Teď si ale nebudem povídat o prdelce tvojí dvacetiletý sekretářky, ale o zadku jedný sedmdesátky. Ne, neboj, nebyl jsem dnes v parku sypat holubům, jen jsem se otočil za novým kombi Volvo V70.

Hele, brácho, já nejsem kombíkovej typ. Když jsem si vybíral auto, zavrhl jsem verzi combi i přesto, že jsem proti liftbacku mohl ušetřit. I když, pravda, hlavním důvodem bylo, že dívat se na svět skrze zamřížovaný okno jsem ochotnej jen ve svejch nočních můrách. Na světě ovšem existuje jeden kombík, o kterým sním v bezesnejch nocích. Jenže kde by byla pointa mýho povídání, kdybych takto poctil právě nový Volvo V70. Jistě, tohle auto má řadu velkejch předností, ale zadek, milý příteli, zadek má tvoje sedmdesátiletá babička hezčí.

22 thoughts on “Sexy zadečky mají jen třicítky

  1. YES !!!… konečně se dostáváme od lichých debat o nějakém francouzském polotovaru, kterému žíkají PUŽOT 607, k nadčasovému vozu. To nejsou auta, ale infarktový záležitosti. V70 je fajn, ale osobně bych nepohrdnul dobře vybavevenou V50. Když mi šéf nabízel firemní O2_COMBI, měl jsem na jazyku V50, avšak má skromnost mi nedovolila vyslovit přání nahlas. Co ty na to GTI? Jsi blogerskou profesí autíčkář, nebo se mýlím? IMPREZA je IMPREZA, SAAB je SAAB, ale VOLVO také není špatnou volbou. Jednou se k němu snad dopracuju (to už PUŽOTY nebudou vyrábět).

  2. to langustaV70, V50… samá voda. Na světě existuje pouze JEDINEJ kombík, kterej si to označení zaslouží. Popřemejšlej o tom, až budeš chtít dát slovu NADČASOVOST skutečnej obsah.

  3. to LACO… jednalo se o aktivní model. WARTBURG combi v SAFARI metalu se již opravdu nevyrábí. Máš však pravdu, že v letech, kdy ses narodil (nerodil ses vůbec?), byl tento model nadčasový. Moc toho popřemýšlení mi to nedalo. Jinak je o mně obecně známo, že moc přemýšlivý nejsem … bohužel.

  4. 🙂To je přeci věc každýho soudruha, jaká se mu líbí soudružka…potažmo její prdel 🙂 Jestli smím vyslovit svoje choutky,co je mým snovým kombíkem…a věř mi vole, že má ta mřížka i výhody
    :-)…tak je to Subaru Outback…Přiznám se Laco, ale že jsem velice žádostiv v čem spočívá tvá vilnost???

  5. A já tomusím říct, už mě s tím „Víš kámo“ v každým druhým příspěvku celkem se…š 🙂

  6. to TomikTo není těžký uhodnout. Langusta byl se svým tipem blízko. I když jen geograficky. Můj kombík snů montujou o cca 200-300 km jižněji než kde dříve montovali Varťase.

  7. to langustaNemýlíš se, langusto… V50 byl komisí designových odborníků prohlášen v roce 2005 za nejkrásnější kombi světa. Vépadesátka opravdu krásná je. Vesedmdesát ve variaci XC… to je dle mého ten pravej chlapskej koník… A až přijede tahle nová V70… vrostlá dokonale do segmentu vyšší střední (konkuruje BMW5, A6, MB-E) ustrneme nad majestátností toho vozu… Laco je dokonale blogger, uměl si koupit parádního liftbacka, ale zadkům moc nerozumí. Myslím těm u aut. O ostatním nespekuluju.

  8. KEMO, NEŠILKams dal lupy, kemo, čučíš na bednu a šilháš bulvy, či co? Jak zadek, co zadek? Volvo je sajtna, jak kašna ve štatlu. Kapiš? Zejtra nahoď sitznu i s pardálem na betelnů šalinu a hupsni do kvelbu s Volvem. Voblízneš chroupáky i s mandlema. Volvo, to je, kemo, těžké king. Salut.

  9. to Lacoty bejku, připomínáš mi jednoho spolubydlícího z intru.Ten, když měl možnost si za jakýkoliv peníze na světě vybrat jakýkoliv auto, tak vždycky odpověděl dvojkovej golf.Fetišisto!!! 🙂

  10. to LacoTy vole, sis tu OII combi měl koupit aby ses už psychicky připravoval na okamžik až Ti jednou ujede ruka a spadne nějaký vedení 8-D

  11. to bobNa to právě nepotřebuju N1, stačí mi ty noční můry co jsem zmiňoval v textu…

  12. to LacoSorry vole error…špatně jsem vypočítal souřadnice :-)Myslel jsem O2 Combi…Ale jinak dobrá volba…:-) vím, že máme společný vkus…na ty hodně zkušený dámy 🙂

  13. GOMBÍKPěkné, pěkné… skoro jako… auto 😉 P.S. Laco, syn ho převzal po tobě, nebo je to naopak?

  14. to GTIKromě toho Moskviče máme doma i Žigulíka. Taky v kombíku. Sakra. A pak že nejsem kombíkovej typ…

  15. Jsem si naprosto jisty, ze se kombiky vyrabeji i ve verzi bez zamrizovaneho okna … to proto ze mi jeden takovy stoji pred barakem, pravda, neni ani z AZNP, ani ze severu :))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *