Jak může rozhlas vydělávat na AdSense?

O důvod víc se v práci flákat


Rádio Frekvence 1 spustilo na svém webu diskusní fórum, které je rozděleno do čtyř základních tematických sekcí: Volná diskuze (kde mohou návštěvníci diskutovat na libovolná témata, která si sami vytvoří), Lidé na Frekvenci 1, Pořady Frekvence 1 a konečně Ostatní (Sex a vztahy, Autorevue, Muzika, Film a TV a Životní styl). Zajímavostí fóra je, že uživatelé za své příspěvky získávají body (ti nejlepší pak za ně pravidelně dostávají nejrůznější ceny). Počty bodů se liší podle toho, zda se jedná o běžnou odpověď, založení tématu či dokonce o vytvoření takového tématu, které je čtenářsky lákavé a často navštěvované.

Frekvence 1 tak zabila dvě mouchy jednou ranou. Komunitu svých posluchačů upevní nabídkou diskutování na webu a do pokladny rádia potečou dolary za klikání návštěvníků na reklamu AdSense, které je tam skoro tolik jako tady. Méně dobrou zprávou je vznik nového diskusního fóra pro zaměstnavatele. V rámci své profese se často ocitám na různých úřadech, takže dobře vím, že právě Frekvence 1 tam patří mezi nejoblíbenější rozhlasové frekvence. Nepochybuji o tom, že mnozí státní úředníci mají s chatem v pracovní době velké zkušenosti, ale tentokrát mají ještě silnější motivaci k internetovému tlachání. No řekněte sami, lze odolat šanci získat tento báječný hrníček?

9 thoughts on “Jak může rozhlas vydělávat na AdSense?

  1. ???…. vo čem to je? Hele brácho, nejsi náhodou pod vlivem? Víš, kámo, psát o F_1 je jako tlachat, jestli maj v důchoďáku zelený závěsy.

  2. Opravdu nahusto 🙂Tak jsem se schválně šel mrknout, jak nahusto je reklamam prokládaná. 2 skyscapery nad sebou na hlavní stránce v pravé části se dají ještě přežít.

    Nevytěžená plocha výpisu témat dojmu maximálního využití nepřidala (aspoň téma Moderátoři) ale výpis konkrétního threadu mě dostal. Jeden řádek příspěvku a pod ním banner na prvních třech komentářích je fakt brutální 🙂

    To už mi na fóra přijde lepší vkládat čistě reklamní příspěvky (ty se aspoň dají jednoduše přeskakovat).

    Možná i proto se budou příspěvky množit. Lidi budou chtít, aby si jejich názor někdo přečetl a tak budou plnit fórum 3x něčím (co bude čtenářem přeskakováno) a potom teprve textem svého příspěvku…

  3. Tak pro ten hrníček bych risknul snad i případnou ztrátu zaměstnání (jako asi každej).

  4. No prakticky skoro ten samý nápad má ten o kterém se nemluví. Vytvoří fórum, dá tam reklamy a navíc zruší diskuze, aby nalákal víc lidí právě na to fórum.

  5. Hm, odměňování za příspěvky – to je nejlepší způsob otevření stavidel tlachů a slovních průjmů. Pochybuji, že by mělo smysl v takovém fóru hledat nějakou užitečnou informaci. Ale k tomu celá ta sranda asi stejně nelouží, že? 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *