Nová daňová reforma

Jeden z politiků lže


V pořadu 20 minut Martina Veselovského se dnes Bohuslav Sobotka zmínil o tom, jak nová daňová reforma poškodí miliony lidí, a to především důchodce. Na stejné rozhlasové stanici mluvil o hodinu později Mirek Topolánek o tom, jak na reformě všichni vydělají, a to včetně důchodců. Jeden z pánů tak ve veřejnoprávním médiu zcela evidentně lhal. A nikdo se nad tím nepozastaví. Jiný politik o pár dní dříve pravdivě promluvil o pozitivní diskriminaci a hned byl oheň na střeše.

Jak krásně by se nám žilo, pokud by naší zemi vládl osvícený monarcha. Jen Radiožurnál by pak neměl o čem vysílat.

5 thoughts on “Nová daňová reforma

  1. Já bych se toho osvíceného monarchy bál. Ale možná je to proto, že žádného pořádně osvíceného neznám. U nás si sice na něj hraje Klaus, leč přes veškerou snahu je místo osvíceného monarchy jen monarchou lokálním, což je takový hodně nižší level.

  2. ObaPrakticky lžou oba, daň bude kratší nejbohatším, chudším bude kompenzována (žádne zjednodušení se nekona). Plat chtějí zdanit přímo ze superHrubé mzdy, takže páni politici: Dodržovat roadmap vašeho unstable buildu je nevýhodné push reset.

  3. Otázka zní zda je jenom jedna pravda, podle mě většinou NE. Na všechno se lze dívat z různých úhlů pohledu a každý z nás bude dílčím kritériím hodnocení přiřazovat jiný význam, z čehož vyplývá, že výsledné hodnocení může někomu vyjít minus jedna a jinému plus jedna. Říkat, že někdo lže, se mi proto zdá unáhlené.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *