Vyberte jméno pro vaginu

Nový web pro ženy, muži opět přijdou zkrátka


Nedávno spustila společnost Lundegaard produktový web Poznej se, který by měl sloužit jisté farmaceutické firmě k podpoře nového antikoncepčního prostředku. Nový web nabízí spoustu zásadních informací. Například to, že polovina žen se mylně domnívá (v Německu a Rakousku jde dokonce o 70 % dotázaných žen), že vagina stojící ženy má v těle vertikální směr.

Nejzásadnějším místem webu je určitě sekce Hlasujte o jméně. „Mnoho žen cudně mlčí, pro svou vaginu nemá žádné jméno a když, tak říká tam, tam dole nebo ona,“ píší autoři webu a nabízejí několik alternativ: číča, kočka, kočička, jeskyňka, lízinka, buchtička či pampeliška. K mání jsou i méně známá označení jako třeba anča, božka, žabka, jůlinka, panímanda, panímáma, blažena nebo šmoulinka.

A já se ptám, nezasloužil by si podobné stránky i penis?

9 thoughts on “Vyberte jméno pro vaginu

  1. Tož sorry,ale mně přijde nejlepší „kunda“. Je to takové mezinárodně srozumitelné a vůbec … :o)

  2. VESMÍR JE MALÝVesmír… tvůj vesmír… je než jedna malá štěrbina… ta sopka tvých vášní, ta Punkva tvé vláhy. Z ní se rodíš, v ní umíráš… Tisíc pohledů je málo, vždyť již skoro na márách, zemdlený a bez sil… vytrčuješ k obloze svůj… ukazovák tím jediným (a správným) směrem. Neb tvá cesta je krátká, rozkoš však nekonečná…

  3. Ještě bych dodal, že nebýt vaginy, nemohl by existovat ani baník ostrava, protože bez jejich „baník pyčo“ by na ostravsku skončila veškerá národní hrdost. Takže lze jen konstatovat, že vagina má pro lidstvo skutečně zásadní vliv, ať už ji nazýváme jakkoliv.

  4. Každý myslím ví, jak má tu „lochnu“ pojmenovat. Stejně každý ví, o čem je řeč.
    Ale jinak jste mě pobavili, musím se těm komentářům fakt smát.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *