Nové stránky Nestlé a pochybná soutěž

Vyhrávají jen zaměstnanci obchodů?Počátkem srpna se v novém kabátě představil web společnosti Nestlé vyrábějící nejrůznější pochutiny (ne ten web, ale ta společnost, pochopitelně). Po obsahové stránce se sice mnoho nezměnilo a ani design není zrovna revoluční (dobrá, po takovémto webu to asi nikdo ani nežádá), ale určitě jde o dobře odvedenou práci (made in Et netera).

V souvislosti s novým webem jsem si ale vzpomněl na právě probíhající soutěž o termohrníček, který Nestlé nabízí v případě, kdy si koupíte výherní balení kávy Nescafé Classic 3in1. Na této soutěži mi však vadí tři věci (seřazeno od nejméně důležitého důvodu k nejdůležitějšímu):

  • pravidla soutěže jsou na webu dostupná pouze ve wordovském dokumentu
  • o tom, zda jste (ne)vyhráli se dozvíte po zahřátí soutěžní samolepky — a protože se po ochlazení soutěžní samolepka dostane zpět do původního stavu, existuje zde reálné riziko zneužití
  • dosud jsem nic nevyhrál

Dlužno ale dodat, že mě ani jeden z výše uvedených důvodů neodradí od pití této kávy. Chutná mi, s její výrobou je minimum práce a navíc ji v Globusu mají často v akci za výhodnou cenu 34,90 Kč. Ale hrníček by se šikl…

Nestlé

5 thoughts on “Nové stránky Nestlé a pochybná soutěž

  1. mám dotaz pro zarytého odborníka přes instantní kávy: dá se vůbec nějaká značka instantního kafe pít? máte s nějakou verzí dobré zkušenosti?
    po letech jsem se někde dočet že začala být umísťována i na obal hláška "zalívat horkou vodou, nikoli vařící"
    1x za 2-5let se to odvážím koupit, obvykle se to nějak spotřebuje a sklenička poslouží jako obal na dobré normální kafe.
    můžete tu klidně udělat reklamu, třeba se výrobce polepší a diskriminující bod 3. bude napraven

  2. To je ale pechJá mám zase radši instant, nejsou v tom zrníčka a v nouzi se to dá zalít i studenou vodou na kytky. Akorát ho musím o trochu víc přisladit, protže instant je kyselejší.Ale teď k tomu podstatnému.
    Mám už hrníčky snad od všech prodejců kávy co kdy nabízeli hrníčky, ale hrníček od Nescafé ještě nemám. A štve mě to protože je hranatej a designově by se mi pěkně hodil k černým reproduktorům u PC. Vypadalo by to pěkně, na kulaté podložce (bývalé funkční CD) hranatý hrníček.

  3. Instantni kafeUplne nejlepsi instant je takovy tmavy od Douwe Egberts.
    Nevim, jak se to jmenuje, ale je to cely cerny, jsou u toho reklamy, jak to peni, nemate takovyty velky granule jako Nescafe, ale je to jemny prasek a dobre chutna :]…
    A je urcite silnejsi nez "Neska"…

    Ale koukam, jaky dulezity veci se ve Vasem blogu resi :]…

  4. Instantna kavaosobne mam najradsej prave nescafe, salkny mam len od nich, ale zato ich uz mam 6:))..mal by som aj viac, ale priatelka mi "zakazala" kupovat dalsie balenia so salkou:))

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *