O ČEZu jenom dobře

Seznamte se se svým elektroměrem


Oběd domluvený přes blog klapl, a tak jsme dnes v jisté restauraci na chomutovském náměstí mohli s Tomíkem mimo jiné řešit nezávislost názorů na mém blogu. Že prý v dnešní společnosti na rozdíl od minulosti neplatí politická, ale ekonomická autocenzura. Pchá! Kdybych chtěl, klidně napíšu pojednání o tom, jak hrubě se mi nelíbí srovnávací reklama ČEZu. Ale nechce se mi. To raději napíšu o tom, že společnost Symbio nedávno představila nový microsite společnosti ČEZ Prodej, s.r.o.

Klíčem řešení elektronického průvodce elektroměry se stala vizualizace. Každý elektroměr je včetně svého displeje vyobrazen přesně tak, jak jej mohou zákazníci vidět u sebe doma. Pohybem myši lze zobrazit informace o zvoleném elektroměru. Důležitým prvkem jsou také animované FAQ, které byly vybrány na základě nejčastějších dotazů klientů na adresu zákaznického centra společnosti ČEZ.

A je to. Žádná politická nebo ekonomická cenzura na mém blogu neexistuje. Důkazem budiž tento článek. Každý by měl totiž znát nejen svého poslance, ale i svůj elektroměr.

8 thoughts on “O ČEZu jenom dobře

  1. Typické odfláknutéUž podle toho, že při vypnutém flashi naprosto chybí jakýkoli alternativní obsah, se dá usuzovat, že to typicky zpatlalo Symbio – přece se pro velkého klienta nebudou zabývat nějakou přístupností, za to se platí jen seriozním firmám…

  2. Nevidím tam náš elektroměr, takový ten bez displeje a s tím kolečkem dole. Jakto? 🙂

  3. Úžasná služba:-))jen nevím jestli není jednodušší vyjít ven a otevřít dvířka, i když pokud moc prší….:-))

  4. no jo no…vole…škoda, že se ti nechce :-), protože takhle se vlastně nic nestalo…A já bych moc rád viděl, co by se stalo…kdyby se ti fakt chtělo :-)))

  5. asi bych se mel obratit na zakaznickou linku CEZu, muj elektromer je asi poskozeny, vubec se nepodoba ani jednomu z tech spravnych elektromeru 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *